field:altText

Route 2a: Venloop - Ger

Hardlopen deed Ger Giesen alleen. Totdat hij zich samen met collega’s aanmeldde voor de Venloop. Inmiddels heeft Ger, die als thuisbegeleider werkt bij Proteion, zes medailles thuishangen. Medailles die memoreren aan het succesvol volbrengen van de 10 kilometer. Een route die de niet-alledaagse delen van Venlo laat zien, zoals de mooie buitenwijken en het oude centrum. Een aanrader voor iedereen die een rondje wil rennen en het parcours van de Venloop wil verkennen!

Hardlooproute │ 10  km │ Start: Deken van Oppensingel, Venlo │ Finish: Limburgs Museum, Venlo │ Bron: Venloop │ Verder rennen? Check de halve marathonroute van Huub!

Het verhaal van Ger:

Samen de Venloop rennen, dat is typisch Proteion

Sport verbindt. Ger herkent dat. ”Een paar jaar geleden bood Proteion de mogelijkheid om samen met collega’s de Venloop te rennen. Dat creëerde verbondenheid. Ik ben trots dat ik voor Proteion werk, dus dat wil ik ook uitdragen. En bovendien is het een mooie route om rennen.”

“Bewegen en sporten is een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine. Naast hardlopen beoefen ik ook meerdere vechtkunsten. Ik sport heel veel; dagelijks kun je wel zeggen. Ik geloof écht in beweging. Het lijf moet bezig zijn, daarom raad ik mijn cliënten ook aan om te bewegen. Het is goed voor je lijf én voor je geest.”

“Het parcours laat een stuk van Venlo zien dat je minder vaak ziet. Zo zie je de buitenwijken, de gebieden met de grote, mooie huizen, maar kom je ook door het authentieke centrum van de stad. Halverwege het parcours, als je door Blerick rent, voel ik altijd de eerste vermoeidheid. Maar daar is het een groot feest, de mensen daar zijn super enthousiast. Dat geeft een stimulans. “

“Proteion is een organisatie die staat voor haar cliënten. Maar het is ook een werkgever die haar medewerkers niet vergeet. De onderlinge betrokkenheid is hoog en er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat we een aantal jaren samen de Venloop konden lopen, is een mooi voorbeeld van die betrokkenheid. Naast dat het een leuk evenement is, dragen we dan ook graag Proteion uit naar de omgeving. Dat is niet voor niets.”

Heb je een foutje in een route gevonden? Tip ons via communicatie@proteion.nl.

Ger Giesen...

... is thuisbegeleider bij Proteion in de regio Midden-Limburg│ Woont in Swalmen met Mieke en twee nog inwonende kinderen│ Elke dag: gitaar spelen en sporten │ Gewoon bijzonder: geeft al 40 jaar les in de Oosterse vechtkunst Pencak Silat en zelfverdediging.

Tips van Ger:

Blijf op je eigen manier in beweging | Doe mee en laat je vooruitschreeuwen door het publiek! | Kom even tot rust in het Wilhelminapark | Zorg voor een goede afsluiter op de Parade

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact