Ouderen man en kinderen spelen met bal

Servicewoningen Cuypershof, Roermond

Cuypershof is het moderne servicecomplex van Proteion, ingepast in een unieke historische omgeving. Gelegen aan het Munsterplein tegenover de prachtige Munsterkerk en gerenoveerd door de roemruchtige Pieter Cuypers. De Louisastichting is gelieerd aan Proteion en beheert onder andere 24 servicewoningen in het Cuypershof. Het servicecomplex ligt in de directe omgeving van zorgcentrum Proteion RCG en bevindt zich op korte loopafstand het bus- en NS-station, de bibliotheek, het winkelcentrum, ziekenhuis, en twee theaters.

Wonen in Cuypershof biedt u de mogelijkheid om in het hartje van Roermond geheel zelfstandig en op niveau te wonen, met een zorg- en dienstverleningsaanbod op maat.

Zorg en services van Proteion

De 25 appartementen zijn bestemd voor ouderen, die graag zelfstandig willen blijven wonen. De appartementen van Cuypershof zijn in eerste instantie bestemd voor woningzoekenden met een (toekomstige) zorgvraag. Derhalve hebben woningzoekenden met een indicatie voor huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging of verpleging voorrang.

Zorg- en dienstverlening
Proteion is altijd vlakbij. Bewoners van de servicewoningen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die het zorgcentrum Proteion RCG biedt, zoals het restaurant en de huiswinkel en kunnen bewoners genieten van diverse activiteiten waaronder muziek- en filmvoorstellingen in de eigen bioscoopzaal. Gezellig, ontspannend en dichtbij.

U kiest uw zorg en service naar wens en behoefte. Tevens heeft Proteion een servicepakket ontwikkeld. Bij het afsluiten van een abonnement, kunnen maaltijden tegen een gereduceerd tarief worden afgenomen. 

Ook kunnen bewoners, indien er gebruik wordt gemaakt van thuiszorg, altijd vertrouwen op gepland en ongeplande zorg. De medewerkers van Proteion staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. De huishoudelijke zorg wordt verzorgd door Proteion Schoon.

De begane grond is in gebruik als ontmoetingscentrum voor senioren uit Roermond en omgeving. Zo zijn er een grandcafé, een biljartzaal, vergaderruimten en worden er educatieve bijeenkomsten georganiseerd. “'t Paradies” is de naam van het ontmoetingscentrum, daarmee verwijzend naar een vroegere horecagelegenheid aan het Munsterplein.

Over de woningen

De ruime, levensloopbestendige appartementen in de Roermondse binnenstad zijn gebouwd met het oog op zelfstandig wonen voor mensen met een (toekomstige) zorgbehoefte. De appartementen hebben brede gangen, geen drempels en badkamers die ook geschikt zijn voor de minder mobiele bewoner.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met het klantcontactcentrum via tel. 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Download hier de brochure van Cuypershof

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst voor een/meerdere
servicewoning(en).

Contact

Servicewoningen Cuypershof
Munsterstraat 11-59
6041 GA Roermond
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Cuypershof

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact