Meer informatie of direct aanmelden?

Huiselijk wonen met zorg en aandacht dichtbij het centrum van Venlo

Proteion De Wachtpost, Venlo

Op loopafstand van het centrum van Venlo ligt De Wachtpost. Een zorgcentrum met vijf groepswoningen voor ouderen met dementie en servicewoningen.

Bij De Wachtpost bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met psychogeriatrische zorgvragen. Een fijn thuis als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is.

Over De Wachtpost

Wonen

De Wachtpost bestaat uit 5 groepswoningen voor mensen met dementie. In elke groepswoning wonen 7 mensen. Elke bewoner heeft zijn eigen zit-/slaapkamer.

Zorg en behandeling

Naast een fijn thuis biedt De Wachtpost goede zorg en behandeling. Al onze bewoners hebben zorg nodig, elk met een ander accent vanwege hun specifieke achtergrond en beperkingen. Dit doen we met een team van deskundige professionals. In de geborgenheid van kleinschalige afdelingen bieden wij onze bewoners de ondersteuning die past bij hun zorgvragen en belevingswereld. Ons uitgangspunt hierbij is “net zoals thuis”.  Zo worden de maaltijden in de eigen keuken bereid en kunnen bewoners meehelpen met koken.

Familie altijd welkom

Graag verwelkomen wij naasten en familie in ons zorgcentrum en in het huis van de bewoners. Zij kunnen op elk moment van de dag langskomen of met de bewoner op pad gaan. We streven ernaar dat familieleden zich maximaal betrokken voelen bij het leven en de zorg voor hun naaste.

Veelzijdig De Wachtpost

Gemeenschappelijke ruimte

Aan de overkant van de woningen is een mooie gemeenschappelijke ruimte waar bijvoorbeeld verjaardagen worden gevierd of andere activiteiten plaatsvinden.

Mooie tuin

De Wachtpost heeft een mooie grote tuin waar bewoners even de buitenlucht op kunnen zoeken. Ook vinden hier diverse activiteiten en bijeenkomsten plaats.

De Wachtpost in beeld

Zorgkaart NL waardering


AdresProteion De Wachtpost
Wachtpoststraat 85-93
5914 AE Venlo
T: 088 - 850 22 50


Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact