field:altText

Servicewoningen Prinsenhof, Roermond

Midden in het centrum van de stad, op de hoek van het Munsterplein en de Pollartstraat, bevindt zich een unieke en exclusieve woonlocatie voor senioren met een (toekomstige) zorgvraag. De Louisastichting is gelieerd aan Proteion en beheert onder andere negen servicewoningen in het monumentale Prinsenhof. De appartementen munten uit in comfort en exclusiviteit.

Het Prinsenhof ligt in de directe omgeving van zorgcentrum Proteion RCG en bevindt zich op korte loopafstand van winkelstraten, theater, bibliotheek en NS-station. Ook ligt het outletcentrum met een bioscoop binnen handbereik. 

Zorg en services van Proteion

Door de uitzonderlijk gunstige ligging van het complex, zijn de Prinsenhofappartementen uitermate geschikt voor senioren die zelfstandig willen blijven wonen. Proteion is altijd vlakbij. Bewoners kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten van het zorgcentrum RCG, zoals het restaurant en de huiswinkel en kunnen bewoners genieten van diverse activiteiten.

Zorg- en dienstverlening
Bewoners van de servicewoningen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die het zorgcentrum Proteion RCG biedt. U kiest uw zorg en service naar wens en behoefte. 

Ook kunnen bewoners, indien er gebruik wordt gemaakt van thuiszorg, altijd vertrouwen op gepland en ongeplande zorg. De medewerkers van Proteion staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. 

Over de woningen

Deze appartementen zijn extra aantrekkelijk door hun centrale ligging in de Roermondse binnenstad en de ruime opzet van de appartementen. Het Prinsenhof beschikt over brede gangen, lift, twee gastenkamers en parkeergelegenheid op eigen terrein. De historische regentenkamer kan dienst doen als uw persoonlijke feest- en ontvangstruimte.

De appartementen bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en hebben allemaal een andere indeling. 

De negen luxe appartementen in het Prinsenhof variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot 115 m2. Elk appartement is onlangs gerenoveerd en voorzien van een royale, luxe keuken en een compleet ingerichte en ruime badkamer. Het gehele complex is vormgegeven met behoud van het historische, oorspronkelijke karakter van de locatie.

Beschikbare extra faciliteiten voor huurders
Huurders kunnen, al dan niet tegen betaling, onder meer gebruik maken van
de volgende faciliteiten:
• Logeerkamers (een eenpersoons- en een tweepersoonskamer) (betaald)
• Regentenkamer (betaald)
• Terras op het voorplein van Proteion RCG
• Entree via hoofdingang RCG met receptiebezetting
• Restaurant en huiswinkel (betaald)
• Kapsalon, schoonheidsspecialist, pedicure (betaald)
• Activiteiten (sommige activiteiten zijn tegen betaling)
• Servicepakket (Proteion service) (betaald)
• Parkeerplaats op eigen terrein (betaald)

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met het klantcontactcentrum via tel. 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Download hier de brochure Prinsenhof

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst voor een/meerdere
servicewoning(en).

Contact

Servicewoningen Prinsenhof
Pollartstraat 8A-8J
6041 GC Roermond
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Prinsenhof

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact