field:altText

Catualiumhof

Over Catualiumhof

In de kern van Heel, gesitueerd in een prachtige historische omgeving, ligt zorgonderneming Catualiumhof. Een kleinschalige locatie voor mensen met dementie of somatische klachten.

Visie op zorg

Het ultieme doel van Catualiumhof is om senioren uit Heel en omgeving een gelukkig en zorgeloos leven te geven. Ze bieden dé leefomgeving voor senioren met een zorgvraag, waarbij zij kunnen leven zoals zij dat willen op basis van een hoge mate van eigen regie.

Catualiumhof blijft inspringen op ontwikkelingen in de zorgvraag, waarbij we zoveel mogelijk samenwerken met plaatselijke verenigingen, ondernemers, instellingen, huisartsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten, pedicuren, enz.

Wonen bij Catualiumhof

Catualiumhof telt 35 ruime appartementen, verdeeld over twee etages, liggend rondom een gezellige binnentuin. Vier van de appartementen zijn geschikt voor echtparen.

De bewoners wonen in kleine groepen. Ze hebben een eigen zit/slaapkamer. Samen delen zij op beide etages een sfeervol ingerichte huiskamer met open keuken. waarin dagelijks activiteiten worden georganiseerd.

Activiteiten

Bij Catualiumhof worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Bewoners kunnen zoveel mogelijk hun persoonlijke leefstijl voortzetten. Er wordt gekeken naar ieders eigen mogelijkheden en wensen.

Powered by Proteion

Catualiumhof wordt zelfstandig gerund. We werken samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered bij Proteion, noemen we dat. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Catualiumhof

Raadhuisplein 1

6097 AS Heel

T: (0475) 724 210

E: Contactformulier

W: www.catualiumhof.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Catualiumhof terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Catualiumhof

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact