field:altText

Scheyvenhof

Woon- en Zorghuis Scheyvenhof is een sfeervol verbouwde boerderij in het buitengebied van Heythuysen. Scheyvenhof heeft 20 zorgappartementen en 7 intensieve zorgverblijven voor mensen met dementie en/of lichamelijke problematiek. Op het prachtige en ruime perceel kunnen bewoners elke dag genieten van het buitenleven.

Over Scheyvenhof

Wonen bij Scheyvenhof betekent wonen in een prachtige landelijke omgeving waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Uniek aan Scheyvenhof is de aanwezigheid van een kleine camping met 28 standplaatsen. Hierdoor hebben bewoners meer afwisseling en sociaal contact. Voor familie en vrienden betekent het een prachtlocatie om een bezoek te combineren met een (mini)vakantie in Midden-Limburg.

Visie op zorg

Bij Scheyvenhof kunt u elke dag rekenen op de zorg en aandacht die u verdient. Het verpleegkundig personeel is er 24 uur per dag om voor u te zorgen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, net als contact met familie. Uw familie is bij Scheyvenhof altijd welkom, zelfs om te blijven avondeten of te overnachten.

Wonen bij Scheyvenhof

Scheyvenhof heeft 20 zorgappartementen en 7 intensieve zorgverblijven met een lichte, landelijke uitstraling. Alle zorgappartementen hebben een royale woonkamer met pantry, een knusse slaapkamer en een moderne toilet- en doucheruimte. Het restaurant met open keuken en aangrenzende woonkamers vormen het levendige middelpunt, waar dagelijks met verse lokale ingrediënten gekookt wordt. Ook is het de plek waar andere sociale activiteiten plaatsvinden, zoals spelletjes doen, films kijken en (kerst)feesten vieren. Verder heeft Scheyvenhof verschillende faciliteiten zoals een schoonheidssalon, kapsalon, multifunctionele recreatieruimte, pluktuin, dierenweide en gemeenschappelijke zonneterrassen.

Activiteiten

Bij Scheyvenhof worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd, van spellen tot fruit plukken in de pluktuin en uitstapjes. Alle activiteiten worden samen met de bewoners bedacht.

Powered by Proteion

Scheyvenhof wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Scheyvenhof
Scheyvenhofweg 10
6093 PR Heythuysen 
T: (0475) 723 232
E: info@scheyvenhof.nl
W: www.scheyvenhof.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Scheyvenhof terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Scheyvenhof

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact