field:altText

Zorgkwartier Venray

Zorgkwartier Venray is een kleinschalige woon-zorgvoorziening, die 24-uurs zorg en verblijf biedt aan senioren met lichamelijke- en/of geheugenproblemen. Zorgkwartier Venray is gevestigd in het voormalig UWV-gebouw in het centrum van Venray. Vanaf september 2020 biedt de woon-zorgvoorziening een warm thuis aan 27 bewoners.

Over Zorgkwartier Venray

Zorgkwartier Venray zet de kwaliteit van leven zoals deze thuis ervaren werd voort, met veel aandacht voor het familiegevoel. 

Visie op zorg

Iedere cliënt wordt gezien als een uniek persoon die zelf zijn regie bepaald in zijn ritme en voorkeuren. Wij bewegen hierin zoveel mogelijk mee, en stimuleren hen zoveel mogelijk hun eigenheid en zelfstandigheid in stand te houden. Dit alles gebeurt in een veilige omgeving met personeel dat staat voor een liefdevolle verzorging, aandacht en begrip. Zorgkwartier Venray hecht grote waarde aan belevingsgerichte zorg, zelfredzaamheid en zelfregie.

Wonen bij Zorgkwartier Venray

Zorgkwartier Venray bestaat uit 27 studio's, waarvan 16 voor mensen met dementie en 11 voor mensen met een lichamelijke aandoening.
Alle studio's beschikken over apart sanitair en airco.

Activiteiten

Dagelijks organiseert Zorgkwartier Venray eigen activiteiten voor hun bewoners. Denk aan handwerken, muziek maken, geheugenspelletjes of even een kopje koffie in hartje Venray. 

Powered by Proteion

Zorgkwartier Venray wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Zorgkwartier Venray
St. Jozefweg 1
5801 CW Venray
T: (0478) 745 950
E: info@zorgkwartiervenray.nl
W: www.zorgkwartiervenray.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorgkwartier Venray terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorgkwartier Venray

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorgkwartier Venray is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact