Meer informatie of direct aanmelden?

gastvrije zorg en persoonlijke aandacht in het witte stadje

Proteion Sterrebosch, Thorn

Proteion Sterrebosch, in het witte stadje Thorn, is een mooi en gastvrij zorgcentrum. Sterrebosch beschikt over een gezellig restaurant en een binnentuin met veel groen en waterpartijen. Vanuit Sterrebosch is Thorn makkelijk bereikbaar. Zelfs als u niet goed ter been bent.

In Sterrebosch bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke en psychogeriatrische zorgvragen. Sterrebosch beschikt over echtparenappartementen en appartementen voor alleengebruik.

Over Sterrebosch

Wonen

In totaal beschikt Sterrebosch over zo’n 100 kamers. Er zijn afdelingen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag (somatiek) en voor mensen met dementie (pg). De meeste appartementen zijn voor alleengebruik, maar er zijn ook een aantal echtparenappartementen voor stellen samen. De echtparenappartementen hebben een grote woonkamer, slaapkamer, badkamer en een apart toilet.

Zorg en behandeling

Naast een fijn thuis biedt Sterrebosch goede zorg en behandeling. Al onze bewoners hebben zorg nodig, elk met een ander accent vanwege hun specifieke achtergrond en beperkingen. In de geborgenheid van kleinschalige afdelingen bieden wij onze bewoners de ondersteuning die past bij hun zorgvragen en belevingswereld. Daarbij gebruiken we ook slimme hulpmiddelen, zoals de CRDL en de Tovertafel. Deze hulpmiddelen bieden geborgenheid, stimuleren het geheugen en toveren een glimlach op het gezicht.

Familie altijd welkom

Graag verwelkomen wij naasten en familie in ons zorgcentrum en in het huis van de bewoners. Zij kunnen op elk moment van de dag langskomen, met de bewoner oppad gaan of aanschuiven aan tafel. We streven ernaar dat familieleden zich maximaal betrokken voelen bij het leven en de zorg voor hun naaste.

Veelzijdig Sterrebosch

Sterrebosch heeft een atrium om gezellig te zitten en een kopje koffie te drinken. Hier bevindt zich ook het restaurant. Verder is er een huiswinkel voor kleine boodschappen, bibliotheek en internetcafé, kapsalon, behandelruimte voor fysiotherapie, kapel, stilteruimte en een beleeftuin en terras.

Sterrebosch thuis

Servicewoningen

Naast zorgcentrum Sterrebosch liggen servicewoningen waar u zelfstandig kunt wonen en toch kunt vertrouwen op de zorg en diensten van Proteion. In een servicewoning woont u zelfstandig, met de zorg en ondersteuning die u wenst. Het lokale wijkteam levert er thuiszorg onze thuishulp kan u helpen uw huis op orde te houden en u kunt gebruikmaken van zorg op afstand. Bekijk een overzicht van onze servicewoningen en lees meer over het Volledig Pakket Thuis.

Thuisservice

Wilt u zelfstandig blijven wonen in uw eigen woonomgeving, maar wel gebruikmaken van de faciliteiten van zorgcentrum Sterrebosch? Dit kan met Proteion Thuisservice. U krijgt dan korting op de warme maaltijd, kunt deelnemen aan het koffie-uurtje en aan de activiteiten.

Sterrebosch in beeld

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact