field:altText

Strategisch samenwerken met lokale zorgondernemers

De toekomst van de zorg speelt zich af in de wijk. Vanuit die gedachte nodigt Proteion lokale zorgondernemers uit tot strategische samenwerking. Een vernieuwende franchiseconstructie, waarbij kleinschalige woonzorglocaties achter de schermen ondersteuning van zorgorganisatie Proteion ontvangen. Een samenwerking die het beste uit twee werelden verenigt.

Ouderenzorg van de toekomst

Door in een strategische samenwerking onze krachten te bundelen, realiseren we wat elk van ons op eigen kracht niet zou lukken. Hoogwaardige, kleinschalige woon- en zorgvoorzieningen, dichtbij de mensen en aansluitend op hun unieke wensen en behoeften. Uw bijdrage is ondernemerschap en vernieuwingskracht, op basis van een sterk plan en toewijding aan een doelgroep waarmee u zich verbonden voelt. Wij leveren professionele kennis en expertise. Daarnaast stellen we ons netwerk, onze systemen, deskundigen en contracten ter beschikking: onmisbaar voor professionele, hoogwaardige zorg- en dienstverlening. 

Powered by Proteion

Proteion werkt inmiddels samen met diverse lokale zorgondernemers. Ga hier verder naar de pagina's met cliënt-informatie over deze locaties.

Stuur mij de brochure 'Het beste van twee werelden'

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact