Ouderen man en kinderen spelen met bal

Volledig pakket thuis

Zelfstandig blijven wonen met zorg aan huis

Sinds kort biedt Proteion het Volledig Pakket Thuis (VPT) aan. Dat is dezelfde zorg die wij leveren in een zorgcentrum, maar dan thuis in uw servicewoning. U kunt op 24-uurs verpleging en zorg, begeleiding, dagbesteding, schoonmaak en maaltijden rekenen. Alle zorg en dienstverlening zit in één pakket, met één vast aanspreekpunt. Met het Volledig Pakket Thuis helpen we u om thuis te blijven wonen én uw zelfstandigheid te behouden.

Zorg op maat

De inhoud van het Volledig Pakket Thuis is afhankelijk van uw precieze zorgindicatie. In overleg met u stellen wij het pakket samen. 'Zorg op maat' noemen wij dat. Zo krijgt u precies de hulp waar u behoefte aan heeft.

Waar levert Proteion VPT?

Proteion levert het Volledig Pakket Thuis in de aangrenzende servicewoningen van de volgende zorgcentra:

Eigen bijdrage

Het Volledig Pakket Thuis wordt vergoed uit de Wet langdurige zorg (Wlz). Hiervoor geldt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Deze wordt vastgesteld door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Op www.hetcak.nl kunt u de hoogte van uw eigen bijdrage (laten) berekenen. Voor vragen over de eigen bijdrage kunt u terecht bij het CAK. Daar tegenover staat dat bepaalde zaken zoals voeding en schoonmaak, onderdeel uitmaken van het VPT. U betaalt hiervoor dus geen extra kosten.

Meer informatie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie? Of wilt u het Volledig Pakket Thuis direct aanvragen? Neem dan contact op met ons klantcontactcentrum via 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Bekijk hier de folder Volledig Pakket Thuis.

Meer informatie

Contact

T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact