field:altText

Zorghoeve De Port, Kelpen-Oler

Zorghoeve De Port in Kelpen-Oler biedt 24-uurszorg aan 27 bewoners met dementie in drie kleinschalige groepswoningen. Van origine is De Port een melkveehouderij die dagbesteding biedt aan zelfstandig wonende ouderen uit de regio.

Over De Port

Zorghoeve De Port ligt in het buitengebied van Kelpen-Oler, omgeven door rust en natuur. Er zijn drie kleinschalige woningen waar 24-uurs zorg geboden wordt aan mensen met dementie, maar ook een dagbesteding en een melkveehouderij. De eigenaresse runt dit allemaal zelfstandig. De landelijke opzet van Zorghoeve De Port is uniek. Veel bewoners hebben zelf een agrarisch verleden, waardoor de omgeving herkenbaar is en structuur biedt.

Visie op zorg

De Port biedt een unieke combinatie van 24-uurs zorg in kleinschalige, zelfstandige wooneenheden en ontspannende bezigheden speciaal afgestemd op de bewoners. Elke dag genieten is het uitgangspunt. De Port is voor iedereen die het buitenleven gewend is, waardeert en/of zijn oude dag dicht bij de natuur wil doorbrengen.

Wonen bij De Port

Zorghoeve De Port heeft drie kleinschalige woningen waar een warm thuis geboden wordt aan 27 bewoners. De aanwezigheid van een moestuin en dieren roept veel herkenning op bij onze bewoners. En herkenning biedt structuur, houvast en rust in een leefwereld die vaak verwarrend of zelfs beangstigend voelt. Om die reden kiezen veel bewoners en hun familie heel bewust voor De Port.

Activiteiten

Elke doordeweekse dag is de dagbesteding geopend. Hier worden diverse activiteiten georganiseerd, in overleg met de bewoners. Van eenvoudig genieten van het platteland en de buitenlucht tot helpen bij het voeren van de dieren, het bereiden van de warme maaltijd, het maken van decoraties voor huis en tuin of onder begeleiding actief bezig zijn in de moestuin.

Powered by Proteion

De eigenaresse runt Zorghoeve De Port zelfstandig. Zij werkt samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Zorghoeve De Port
Kuiperweg 17
6037 NL Kelpen-Oler
E: anitajanssen@deport.nl  
maudcoolen@deport.nl 
W: www.deport.nl 
Anita: 06 - 20 11 23 66
Maud: 06 - 13 36 18 88

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorghoeve De Port terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorghoeve De Port

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact