Meer informatie of direct aanmelden?

Heerlijk wonen met zorg en aandacht in een multifunctioneel zorgcentrum

Proteion De Kreppel, Heythuysen

Op een schitterend landgoed aan de rand van Heythuysen ligt Proteion De Kreppel. Een gewilde locatie voor ouderen met een indicatie voor kort- of langdurende verpleeg- of verzorgingshuiszorg, en voor ouderen die zelfstandig willen wonen met zorg en ondersteuning van Proteion.

De Kreppel is een zorgcentrum met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1835. Het zorgcentrum was van oudsher klooster en moederhuis van de Zusters Franciscanessen van Heythuysen. De Kreppel ligt in een parkachtige omgeving met grote tuinen. Hier bieden we intensieve zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met lichamelijke zorgvragen en revalidatiezorg.

Over De Kreppel

Wonen

Proteion De Kreppel heeft 74 appartementen, waarvan 49 voor mensen met lichamelijke zorgvragen (somatiek) en 25 voor revalidatiezorg (GRZ). Nagenoeg alle appartementen beschikken over een keukentje met magnetron. Alle appartementen beschikken over een badkamer.

Door de vele diensten op het gebied van zorg, welzijn en wonen is De Kreppel een multifunctioneel zorgcentrum. Het complex beschikt onder meer over servicewoningen, verzorgings- en verpleeghuisafdelingen voor kort- en langdurend verblijf van mensen met lichamelijke klachten of dementie, en een hypermodern expertisecentrum voor geriatrische revalidatiezorg.

Zorg en behandeling

Naast een fijn thuis biedt De Kreppel goede zorg en behandeling. Al onze bewoners hebben zorg nodig, elk met een ander accent vanwege hun specifieke achtergrond en beperkingen. In de geborgenheid van kleinschalige afdelingen bieden wij onze bewoners de ondersteuning die past bij hun zorgvragen.

Familie altijd welkom

Graag verwelkomen wij naasten en familie in ons zorgcentrum en in het huis van de bewoners. Zij kunnen op elk moment van de dag langskomen, met de bewoner op pad gaan of aanschuiven aan tafel. We streven ernaar dat familieleden zich maximaal betrokken voelen bij het leven en de zorg voor hun naaste.

Veelzijdig De Kreppel

Dagbesteding

Op maandag, dinsdag en donderdag worden passende activiteiten georganiseerd voor de bewoners van De Kreppel, maar ook voor zelfstandig wonende ouderen die behoefte hebben aan een actieve daginvulling. Het programma varieert van dag tot dag en wordt in overleg met de deelnemers samengesteld. Denk aan beweegactiviteiten, muziekactiviteiten, geheugentraining én creatieve, recreatieve en culturele activiteiten. Ook in de woning is er aandacht voor een zinvolle besteding van de dag, passend bij de wensen en mogelijkheden van de bewoner.

Expertisecentrum geriatrische revalidatiezorg

Het expertisecentrum voor geriatrische revalidatiezorg is gespecialiseerd in revalidatietrajecten voor kwetsbare cliënten. Bijvoorbeeld revalideren na een CVA of trauma, versterken van de conditie bij long- of hartfalen, herstellen na een operatie of leren omgaan met een blijvende beperking.

Paramedische behandelingen

Ook kunt u bij De Kreppel terecht voor (para)medische behandelingen als logopedie, ergotherapie, fysiotherapie en diëtetiek.

Overige faciliteiten

Naast de genoemde faciliteiten heeft De Kreppel een huiswinkel voor kleine boodschappen, restaurant, pedicure, schoonheidssalon, kapsalon en een grote tuin, binnentuin en dakterras.

De Kreppel in beeld

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact