field:altText

Gewoon thuis in Hoenderpark

De meeste mensen willen niets liever dan zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in de eigen vertrouwde omgeving. Vertrouwen, veiligheid en verbondenheid vind je vaak dicht bij huis. In Hoenderpark kunt u in de eigen omgeving zelfstandig blijven wonen. Thuis in Ottersum.

De juiste zorg op de juiste plek

In samenwerking met woningcorporatie Destion heeft Proteion een uniek concept gerealiseerd; een kleinschalig wooncomplex bestaande uit negentien serviceappartementen met een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Hoenderpark is een plek waar u in de eigen omgeving zelfstandig kunt blijven wonen met sociale en gemeenschappelijke contacten, én waar u professionele zorg kunt krijgen van Proteion. Zo organiseert Proteion de juiste zorg op de juiste plek.

Benieuwd naar hoe wonen in Hoenderpark wordt ervaren?
Lees hier het verhaal van mevrouw en meneer Penders en mevrouw en meneer Cuijpers, de eerste bewoners in het wooncomplex. 

Zelfstandig wonen

Het multifunctionele wooncomplex Hoenderpark is ontworpen door Driessen Architectuur uit Venray en heeft een gezamenlijke ontmoetingsruimte met terras, 4 driekamer- en 15 tweekamer-serviceappartementen. Sommige serviceappartementen hebben een eigen terras of balkon. Er is een gezamenlijke berging in het complex. Het centraal gelegen park in de wijk zorgt voor ruimte, rust en groen. In wooncomplex Hoenderpark woont u zelfstandig. Het ruime appartement richt u in met uw eigen spullen. U betaalt huur aan woningbouwvereniging Destion en kiest uw eigen energieleverancier. Een partner mag meeverhuizen. Zo kunt u (samen) blijven wonen op de manier die u prettig vindt.

Proteion in Hoenderpark

In een serviceappartement van Hoenderpark woont u zelfstandig, met de ondersteuning en zorg van Proteion die u nodig heeft. In een persoonlijk gesprek bij u thuis bekijkt de wijkverpleegkundige sámen met u welke zorg en ondersteuning nodig en mogelijk zijn. Misschien heeft u tijdelijk intensieve zorg na een ziekenhuisopname nodig, gespecialiseerde zorg nodig of bent u al geholpen met ondersteuning bij het opstaan. De ondersteuning en zorg wordt zo afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Wij begrijpen dat u niets liever wilt dan zo lang mogelijk de eigen regie behouden. We kijken met name naar wat u zelf kunt en in welke mate familie, mantelzorgers en vrijwilligers daarbij kunnen helpen. Vaak zijn er ook voorzieningen in uw omgeving waarvan u gebruik kunt maken. Onze wijkteams zijn bedreven in alle vormen van thuiszorg. Zo nodig krijgen zij daarbij hulp van onze gespecialiseerde behandelaars, zoals diëtist, psycholoog en fysiotherapeut. Ook de samenwerking met de huisarts en andere hulpverleners krijgt alle aandacht. Doordat de wijkteams lokaal verankerd zijn, treft u veel dezelfde en bekende gezichten. Voor iedereen is dat prettig en u heeft een vast aanspreekpunt. Wij leren u en uw situatie goed kennen en kunnen daarop beter inspelen.

Zorg en services

Om in aanmerking te komen voor de serviceappartementen, dient u een passende zorgindicatie te hebben (Thuiszorg, Modulair Pakket Thuis of Volledig Pakket Thuis). 
Met een passende zorgindicatie kunt u als bewoner van een serviceappartement naar wens en behoefte gebruikmaken van de zorg en diensten van Proteion. U kunt vertrouwen op de zorg van Proteion. Zo nodig 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook kunt u hulp bij het huishouden krijgen. Dit hangt af van uw indicatie.

Meer informatie

Heeft u vragen over de zorg en services van Proteion in Hoenderpark? Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie? Of wilt u zorg direct aanvragen? Neem dan contact op met ons Klantcontactcentrum via 088 – 850 00 00. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur

U kunt zich via het Klantcontactcentrum ook aanmelden als u in aanmerking wilt komen voor één van de serviceappartementen in Hoenderpark.

Voor vragen rondom de huur van een serviceappartement kunt u contact opnemen met wooncorporatie Destion via 088 – 199 00 00.

Contact

Woonzorgcomplex Hoenderpark

Korenmolen 4-40 (even)

6595 CH, Ottersum

T: 088 - 850 00 00

E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact