field:altText

Gewoon thuis in Hoenderpark

Binnen Proteion vinden we het belangrijk dat de juiste zorg op de juiste plek wordt verleend en dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Is dit niet meer mogelijk, dan willen wij de zorg in de omgeving van de cliënt bieden. 

In Ottersum hebben wij een uniek woonzorgconcept ontwikkeld in samenwerking met Destion. Hier is gekozen voor 19 serviceappartementen in een kleinschalig wooncomplex, met een gezamenlijke huiskamer (ontmoetingsruimte) op de begane grond. 

Over de woningen

Het gebouw is ontworpen door Driessen Architectuur uit Venray en bestaat uit een gezamenlijke huiskamer en heeft 4 drie- en 15 tweekamer appartementen waar personen met een zorgindicatie zelfstandig kunnen wornden. Sommige serviceappartementen hebben een terras of balkon. Er is een gezamenlijke berging in het complex.

Informatie

De oplevering van de appartementen zal naar verwachting eind 2022 zijn. Om in aanmerking te komen voor deze appartementen, dient de bewoner een passende indicatie te hebben voor zorg (thuiszorg, modulair pakket thuis of volledig pakket thuis). Bewoners van een serviceappartement kunnen naar wens en behoefte gebruikmaken van dezorg en diensten van Proteion. Ze kunnen vertrouwen op geplande én ongeplande thuiszorg. De medewerkers van Proteion Thuiszorg staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. Ook kunnen bewoners hulp bij het huishouden krijgen. 

Wilt u meer informatie over het wonen in Hoenderpark? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact op met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088-850 00 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur). Of bekijk alvast onze brochure.

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Destion, telefoonnummer 088-199 00 00.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze servicewoning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van het klantcontactcentrum via het telefoonnummer: 088 - 850 00 00.

Contact

Woonzorgcomplex Hoenderpark
Korenmolen 4-40 (even)
6595 CH, Ottersum
T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact