Ouderen man en kinderen spelen met bal

Woonzorgcomplex Hoenderpark, Ottersum

Binnen Proteion vinden we het belangrijk dat de juiste zorg op de juiste plek wordt verleend en dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Is dit niet meer mogelijk, dan willen wij de zorg in de omgeving van de cliënt bieden. 

In Ottersum hebben wij een uniek concept ontwikkeld in samenwerking met Destion. Hier is gekozen voor een kleinschalige woonzorgvoorziening, met een gezamenlijke huiskamer (ontmoetingsruimte) op de begane grond. 

Over de woningen

Het gebouw is ontworpen door Driessen Architectuur uit Venray en bestaat uit een gezamenlijke huiskamer, 4 drie- en 15 tweekamer appartementen. Ieder appartement beschikt ook over een eigen (buiten)berging. Overigens hebben niet alle appartementen een balkon. De twee- en driekamerappartementen zijn geschikt voor zelfstandig wonen. 

Informatie

De oplevering van de appartementen zal naar verwachting najaar 2022 zijn. Om in aanmerking te komen voor deze appartementen, dient de bewoner een passende indicatie te hebben voor zorg (thuiszorg, modulair pakket thuis en volledig pakket thuis).

Wilt u meer informatie over het wonen in Hoenderpark? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact op met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088-850 00 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Destion, telefoonnummer 088-199 00 00.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze servicewoning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers van het klantcontactcentrum via het telefoonnummer: 088 - 850 00 00.

Contact

Woonzorgcomplex Hoenderpark
Ottersum
T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact