field:altText

De Maartenshof

De Maartenshof is een kleinschalige woonvoorziening in Linne waar 24-uurs zorg en verblijf geboden wordt aan mensen met lichamelijke en/of geheugenproblemen. Bij De Maartenshof wonen 28 ouderen met lichamelijke en/of geheugenproblemen.

Over De Maartenshof

De Maartenshof is gevestigd in de oude peuterspeelzaal en bibliotheek van Linne. Het zorghuis biedt een vertrouwde omgeving in Linne, voor Linne en door Linne. Thuis in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten. Gezellig, verzorgd, veilig, warm en hartelijk.  

Visie op zorg

Het team van De Maartenshof streeft naar een warme, gezellige en huiselijke sfeer. Zo kunnen bewoners in de kamers hun eigen spullen plaatsen, zodat het bekende thuis in De Maartenshof wordt voortgezet.

Wonen bij De Maartenshof

De Maartenshof biedt plaats aan 28 bewoners, verdeeld over 2 woonunits met elk een grote woonkamer met keuken. De Maartenshof heeft een geheel afgesloten tuin, maar dit valt niet op vanwege de omsloten tuinen van de omringende woningen.

Activiteiten

De Maartenshof organiseert dagelijks eigen activiteiten voor hun bewoners, van optredens en uitjes tot gezelschapsspellen. Ook wordt actief de binding met de gemeenschap van Linne opgezocht.

Powered by Proteion

De Maartenshof wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

De Maartenshof Linne

Maartenshof 9

6067 CK Linne

T: 06 - 53 72 72 56

E: PAA@zorghuislinne.nl

W: www.demaartenshof.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij De Maartenshof terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

De Maartenshof Linne

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact