field:altText

Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve

Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve is een dagbesteding in Geijsteren. Zij bieden individuele dagbesteding, gericht op wat aansluit bij de levensfase van de persoon. De Geijsterse Hoeve richt zich op hulpvragers zoals mensen met dementie of een niet-aangeboren hersenafwijking. Ook kunnen ouderen er terecht die behoefte hebben aan wat gezelschap.

Over De Geijsterse Hoeve

Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve is een zorgboerderij aan de rand van het pittoreske Geijsteren.  De Zorgboerderij is een verbouwde boerderij op Landgoed Geijsteren in een bosrijke omgeving met uitzicht op de Maas. Er is meer dan voldoende grond voor een moestuin en een eigen boomgaard. Tevens worden er kippen, schapen en kleinvee gehouden.

Dagbesteding

Dagbesteding brengt structuur in de dag door bezig te zijn met activiteiten en het onderhouden van sociale contacten. Deze sociale contacten zijn niet alleen plezierig, maar dragen ook bij aan het welbevinden. Daarnaast kan het ook de partner en/of mantelzorger(s) ontlasten.

Het is mogelijk om de op verschillende dagdelen deel te nemen aan diverse activiteiten. Iedereen heeft een vrije keuze aan welke activiteiten zij deelnemen. Iedere ochtend worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld onder het genot van een kopje koffie. Verder worden er activiteiten geboden uit verschillende kunstdisciplines, muzikale activiteiten en beweging.

Door de ligging in een bosrijke omgeving is er ook de mogelijkheid om te genieten van de natuur door te gaan wandelen, tuinieren en samen koken.

De begeleiding bij De Geijsterse Hoeve zal zoveel mogelijk door zorgprofessionals verricht worden, in samenwerking met vrijwilligers en stagiaires.

Voor wie?

De Geijsterse Hoeve is er voor alle bewoners van de Gemeente Venray, Gemeente Horst a/d Maas, Gemeente Boxmeer en Gemeente Bergen met een indicatie voor ondersteunende begeleiding (WMO, WLZ en PGB). Ook ouderen zonder indicatie zijn van harte welkom. De cliënten bepalen zelf op welke dagen ze komen.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve

Wanssumseweg 14a

5862 AA Geijsteren

E: info@geijstersehoeve.nl

W: www.geijstersehoeve.nl

T: 

Anita: 06 - 19 22 06 90

Marian: 06 - 12 82 83 20

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorgboerderij De Geijsterse Hoeve

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact