field:altText

De Fabriek

De Fabriek in Maasbree biedt 24-uurs zorg en verblijf aan mensen met dementie of een andere intensieve zorgvraag. De zorgonderneming is gevestigd in de voormalige tractor- en machinefabriek in Maasbree. Sinds 2006 is hier een activiteitencentrum voor diverse doelgroepen. Vanaf september 2020 is De Fabriek geopend als woon-zorgvoorziening en dagbesteding.

Over De Fabriek

De Fabriek biedt mensen met dementie of een andere zorgvraag een warme en liefdevolle plek om te wonen én om de dagbeleving te bezoeken.

Visie op zorg

Wij geloven dat iemand die gelukkig is, een betere kwaliteit van leven heeft. Wij willen met die gedachte zoveel mogelijk geluksmomenten realiseren en het maximale uit iedere dag halen. Alles wat wij doen is gericht op het welbevinden van onze gast. “Raak het hart, dat kleurt de mens”, is onze lijfspreuk.

Wonen bij De Fabriek

De Fabriek bestaat uit 25 zorgappartementen, waarvan 6 echtpaarkamers. Ieder appartement beschikt over een zit/slaapkamer, een keukenblok en een sanitaire ruimte, bestaande uit een douche, toilet en wastafel. Er is een sfeervolle gezamenlijke huiskamer, voorzien van een keuken. Buiten is een groot terras en een mooie belevingstuin.

Activiteiten

De aanwezigheid van de dagbesteding, ook wel dagbeleving genoemd, maakt wonen bij De Fabriek bijzonder. Activiteiten als schilderen, theater maken, muziek, of op een andere manier creatief bezig zijn worden hier al vele jaren aangeboden.

Powered by Proteion

De Fabriek wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

De Fabriek

Venloseweg 25

5993 PH Maasbree

T: 077 - 465 07 12

E: atelier@defabriekmaasbree.nl

W: www.defabriekmaasbree.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij De Fabriek terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

De Fabriek

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Fabriek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact