field:altText

Servicewoningen De Wachtpost, Venlo

Het is prettig wonen in De Wachtpost: op loopafstand van de binnenstad en toch in een rustige buurt. De servicewoningen aan de Wachtpoststraat zijn gereserveerd voor de sociale verhuur aan 55-plussers uit Venlo. Mensen met een indicatie krijgen daarbij voorrang.

Zorg en services van Proteion in De Wachtpost

Wanneer nodig bieden medewerkers van Proteion Thuiszorg persoonlijke verzorging, verpleging of thuisbegeleiding. Medewerkers van Proteion Schoon helpen bij het huishouden. Op incidentele basis of meerdere malen per dag; precies zoals de bewoner het wenst.

Over de woningen

Op de locatie van het voormalige HAVAM-gebouw aan de Wachtpoststraat zijn in 2012 zestien servicewoningen (in het sociale huursegment) voor zelfstandige senioren opgeleverd. Comfortabel en dichtbij diverse voorzieningen. De appartementen worden verhuurd door Woonwenz. Deze zijn tot 90 m2 groot, hebben twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, ruime badkamer, gastentoilet, balkon en een bergruimte.

Informatie

Informeer bij het klantcontactcentrum van Proteion voor meer informatie over De Wachtpost, via tel. 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur) of neem contact op met Woonwenz.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst voor een/meerdere
servicewoning(en).

Contact

Servicewoningen De Wachtpost

Wachtpoststraat 85-93

5914 AE Venlo

T: 088 - 850 00 00

E: info@proteion.nl

Proteion De Wachtpost

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact