field:altText

Servicewoningen De Merwijck, Kessel

Zelfstandig wonen in een prachtig appartement in hartje Kessel, met hulp binnen handbereik als het nodig is. In de zorgappartementen aan de Binnenweg/Merwijckstraat heeft u de gelegenheid onbekommerd te genieten in uw eigen woning, met de zekerheid van zorg als het nodig is.

Van de 21 woonappartementen in De Merwijck zijn er elf gereserveerd voor de sociale verhuur aan 55-plussers uit Kessel en omstreken. Mensen met een indicatie krijgen daarbij voorrang.

De Merwijck, parel van Kessel

De Merwijck is een multifunctioneel centrum van en vóór de inwoners van Kessel. Naast Proteion (met appartementen voor zelfstandige ouderen en groepswoningen voor mensen met dementie) zijn hier gevestigd: De Wit Gebit, Bobo Kindercentra en Bibliotheek Maas en Peel. Ook Daelzicht heeft groepswoningen in het gebouw. De Merwijck is een unieke samenwerking waarin wonen, ontspannen en professionele zorg- en dienstverlening voor alle leeftijden samenkomen.

Over de woningen

De levensloopbestendige appartementen zijn ongeveer 94 m2 groot en hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer met toilet, aparte toiletruimte en extra bergingsruimte.

Informatie

Voor zorggerelateerde vragen, bijvoorbeeld over de benodigde indicaties, belt u met ons klantcontactcentrum via 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Woningstichting Kessel.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst voor een/meerdere
servicewoning(en).

Adres

Proteion De Merwijck
Binnenweg 2-4
5995 XP Kessel
T: (077) 462 24 36
E: info@proteion.nl

Proteion De Merwijck

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact