Ouderen man en kinderen spelen met bal

Thuiszorg

Proteion Thuiszorg is actief in Noord- en Midden-Limburg. Onze wijkteams zijn bedreven in alle vormen van thuiszorg. Zo nodig krijgen zij daarbij hulp van onze gespecialiseerde behandelaars. De wijkteams worden aangestuurd door de 1e wijkverpleegkundigen. De 1e wijkverpleegkundige stelt de indicatie en is ook uw aanspreekpunt.

Uitstelbare en niet-uitstelbare zorg

Meestal is zorg thuis gepland. Dat noemen we uitstelbare zorg. Er kan ook sprake zijn van een acute situatie waarin iemand direct zorg thuis nodig heeft. In dat geval is er sprake van niet-uitstelbare zorg. Bij Proteion kunt u terecht voor beide vormen van thuiszorg. 

Specialisaties

De thuiszorg van Proteion biedt naast de reguliere verzorging en verpleging thuis, ook specialistische zorg. Zo biedt Proteion Thuiszorg palliatieve thuiszorg, wondzorg, stomazorg en informatie en advies. Ook is er in iedere regio een verpleegkundig technisch team (VTT) actief voor de gespecialiseerde verpleegkundige handelingen. Informeer bij uw 1e wijkverpleegkundige voor de volledige mogelijkheden. 

Contact

Wilt u meer weten over wat Proteion Thuiszorg u als huisarts te bieden heeft, neem dan vrijblijvend contact op met ons klantcontactcentrum: 088 850 00 00.

Huishoudelijke hulp

Naast thuiszorg, bieden we ook voor huishoudelijke zorg in Noord- en Midden-Limburg. Daarvoor kunt u contact opnemen met Proteion Schoon via 088-850 31 00.

Contact

T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact