field:altText

Maison Molenbeecke

Maison Molenbeecke is een kleinschalige woonzorgvoorziening met een locatie in Montfort en Melick die 24-uurs zorg en verblijf biedt aan mensen met dementie of andere geheugenproblematiek.

Over Maison Molenbeecke

Maison Molenbeecke is omgeven door groen. Er staan zelfs bomen midden in de patio. Zo kan iedereen van het groen genieten, ook de bewoners die niet zo makkelijk meer naar buiten kunnen. Bij Maison Molenbeecke is er aandacht voor de persoonlijkheid van iedere bewoner. Door goed te verdiepen in de achtergrond van iedere bewoner, proberen de medewerkers elke bewoner zijn of haar pure zelf te laten zijn.

Visie op zorg

Maison Molenbeecke biedt kleinschalig, veilig en huiselijk wonen met de garantie dat de benodigde zorg voorhanden is. Persoonsgerichte zorg staat centraal. Dat betekent dat de zorg wordt afgestemd op de belevingswereld, de mogelijkheden, wensen, behoeften en gewoontes van de bewoner. Dit creëert veiligheid, geborgenheid en vertrouwen.

Wonen bij Maison Molenbeecke Montfort

Alle bewoners hebben een eigen, comfortabele zit-slaapkamer met een badkamer. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimten zoals het zorgcafé en de woonkamer. Het zorgcentrum wordt omgeven door een veilige beweeg- en beleeftuin, waar ook ruimte is voor een moestuin, een vlindertuin en de kippen. 

Maison Molenbeecke biedt een warm thuis aan twintig bewoners.

Wonen bij Maison Molenbeecke Melick

Vanaf 1 november heeft Maison Molenbeecke er ook een locatie in Melick bij. In deze kleinschalig woonzorgvoorziening is ruimte voor 20 bewoners. Daarnaast zijn er ook nog eens 5 zorgappartementen voor echtparen. 

Activiteiten

Dagelijks organiseert Maison Molenbeecke eigen activiteiten voor hun bewoners. Bij mooi weer vinden de activiteiten buiten plaats in de grote beweeg- en beleeftuin.

Powered by Proteion

Maison Molenbeecke wordt zelfstandig gerund, maar werkt samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid en ondersteunende systemen. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Maison Molenbeecke Montfort

Hendrik van Gelrestraat 3

6065 GD Montfort

T (0475) 201 014

E info@maisonmolenbeecke.nl

I www.maisonmolenbeecke.nl

Adres

Maison Molenbeecke Melick
Groenstraat 33 
6074 EJ Melick
T: 0475-201 035
E: info@maisonmolenbeecke.nl 
W: www.maisonmolenbeecke.nl 

 

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Maison Molenbeecke terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Maison Molenbeecke

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMaison Molenbeecke is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact