Ouderen man en kinderen spelen met bal

Erkenning tot opleider specialist ouderengeneeskunde

Horn, 18-01-2021


Proteion mag zich erkend opleider noemen voor de opleiding specialist ouderengeneeskunde. Als opleider stelt een organisatie leerwerkplekken beschikbaar voor basisartsen die zich willen specialiseren tot specialist ouderengeneeskunde. 

Proteion gaat opleidingsplekken invullen voor de opleidingen voor specialist ouderengeneeskunde in Maastricht en Nijmegen. In september start de eerste AIOS (arts in opleiding tot specialisme) en later dit jaar start de tweede. 

Frank Pepels is specialist ouderengeneeskunde bij Proteion en gaat de rol van opleider vervullen: “Er is een groot tekort aan specialisten ouderengeneeskunde. Met deze opleidingsplekken dragen we bij aan nieuwe instroom voor de hele zorgsector. Daarnaast geeft het de vakgroep bij Proteion nieuwe prikkels voor kwaliteit en professionalisering. En we hopen natuurlijk dat de basisartsen die kennis maken met Proteion ook bij ons willen blijven als specialist ouderengeneeskunde. Daarmee kunnen we ons team versterken. Verder hebben we de ambitie om in de toekomst uit te groeien tot een kenniscentrum, ook voor wetenschappelijk onderzoek. Deze verbinding met opleidingen past daarbij.” 


Meer nieuws

Horn, 18-01-2021

Erkenning tot opleider specialist ouderengeneeskunde

Proteion mag zich erkend opleider noemen voor de opleiding specialist ouderengeneeskunde. > Lees meer
Horn, 04-12-2020

Proteion betaalt zorgbonus

Vandaag betaalt Proteion de zorgbonus uit. Een welverdiende bonus voor onze zorgtoppers, een extraatje voor sinterklaas dit jaar. > Lees meer
Horn, 23-11-2020

Proteion opnieuw PREZO-waardig

Ook in deze uitzonderlijke tijden, is de zorg bij Proteion kwalitatief op orde. Dat heeft de jaarlijkse PREZO-keuring de afgelopen week uitgewezen. > Lees meer

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact