Ouderen man en kinderen spelen met bal

Thuisondersteuning

U wilt het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar met sommige praktische zaken kunt u wel wat hulp gebruiken. Daarvoor kunt u terecht bij onze thuisondersteuners. Zij bieden gezelschap, helpen met een klusje of maken samen met u een wandeling.

Thuisondersteuning omvat allerlei vormen van praktische ondersteuning in en rond het huis. De kern van thuisondersteuning is het samen doen. De thuisondersteuner neemt niet over, maar is er om te helpen wanneer de kleine dingen in en rond het huis niet altijd meer alleen kunnen. Een greep uit de mogelijkheden: samen licht huishoudelijk werk of boodschappen doen, eten bereiden, tuinieren, wandelen of ergens een bezoek brengen.

Voor wie?
Thuisondersteuning is er voor mensen die net iets meer ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven in en rond het huis. Bijvoorbeeld bij afnemende gezondheid of beginnende dementie. Thuisondersteuning kan ook de mantelzorger even ontlasten. Op deze manier kan iemand thuis blijven wonen en wordt geholpen waar het nodig is. 

Onze thuisondersteuning is daarom maatwerk en wordt geboden vanuit een vast en vertrouwd team. Wij bekijken steeds welke thuisondersteuners het beste passen bij de behoefte van een cliënt. Zo zorgen we voor een optimale match.

Indicatie en financiering
Wilt u in aanmerking komen voor thuisondersteuning? Dan heeft u een Wlz-indicatie nodig. De medewerkers van ons Klantcontactcentrum informeren u graag. 

Contact

T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact