Ouderen man en kinderen spelen met bal

Servicewoningen Linde Staete en Robijn Staete, Roermond

Comfort, woongenot en alle gemakken van zorg vindt u in deze aanleunwoningen grenzend aan Proteion Roncalli en op loopafstand van de binnenstad van Roermond. Met het NS-station en het ziekenhuis binnen handbereik. 

  • Robijn Staete aan de Oranjelaan heeft 41 appartementen
  • Linde Staete aan de Lindelaan heeft 4 luxe penthouses (6e etage)

Zorg en services van Proteion in de Linde Staete en Robijn Staete

Bewoners kunnen altijd vertrouwen op geplande en ongeplande thuiszorg via het wijkteam van de Proteion thuiszorg. Daarnaast kan voor huishoudelijke hulp een beroep gedaan worden op Proteion Schoon.
Ook heeft Proteion een servicepakket ontwikkeld, waarin diverse services -bij het afsluiten van een abonnement-  tegen een gereduceerd tarief kunnen worden afgenomen. Bewoners kunnen gebruik maken van de servicediensten en het activiteitenaanbod van het zorgcentrum.
Daarnaast kunt u bij de Linde Staete en Robijn Staete ook gebruik maken van een unieke combinatie van wonen met (verpleeghuis)zorg. Dit noemen we het Volledig Pakket Thuis: een pakket op maat met de zorg, diensten en hulp die we ook in een zorgcentrum leveren.

Over de woningen

Alle appartementen zijn uitermate geschikt voor senioren met een (thuis)zorgindicatie, die hechten aan hun zelfstandigheid en toch graag vertrouwen op de directe beschikbaarheid van goede zorg- en dienstverlening. De appartementen zijn ruim en rolstoeltoegankelijk. De appartementen beschikken over een eet/woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer met toilet, een hal en een balkon. De woningen zijn in een carré om een mooie besloten binnentuin gesitueerd, die vrij toegankelijk is voor de bewoners van de woningen. Hier staan bankjes, een terras, fitnessapparaten en twee jeu de boules banen. De appartementen zijn eigendom van en worden verhuurd door Woningstichting Domus. De woningen komen in aanmerking voor huurtoeslag.

Informatie

Voor zorggerelateerde vragen belt u met ons klantcontactcentrum via 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Nester, telefoonnummer (077) 476 77 77.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst voor een/meerdere
servicewoning(en).

Contact

Servicewoningen Linde Staete
Lindelaan 44, F1-F4
6042 GL Roermond

Servicewoningen Brede Staete
Bredeweg 237, 1-39
6042 GE Roermond

Servicewoningen Robijn Staete
Oranjelaan 81A, 1-41
6042 BC Roermond

T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Linde Staete

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact