Ouderen man en kinderen spelen met bal

Maaltijden

Dagelijks een verse gezonde warme maaltijd bereiden is niet altijd vanzelfsprekend. Door hoge leeftijd, een ziekte, een operatie of andere (tijdelijke) beperking, kan het zijn dat er hulp nodig is om een verse warme maaltijd te krijgen. Ook kan een vorm van maaltijdvoorziening uitkomst bieden om de mantelzorger te ontlasten bij alle andere zorgtaken.

Tafeltje-dek-je

Als inwoner van de gemeente Leudal en gemeente Maasgouw-West heeft u de mogelijkheid om dagelijks een verse warme maaltijd thuisbezorgd te krijgen door Tafeltje-dek-je. Het biedt ook vaak een mogelijkheid om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen in uw eigen omgeving. Tafeltje-dek-je  wordt uitgevoerd door vrijwilligers. 

Werkwijze

De warme maaltijden worden dagelijks, rond het middaguur, bij u aan huis bezorgd. Wijzigingen in de maaltijdvoorziening dienen uiterlijk één dag van te voren doorgegeven te worden. Dat kan op maandag t/m vrijdag van 09.00 12.30 uur via tel. 06-52669573.

Samenstelling van de maaltijd

De maaltijd bestaat uit soep en een hoofdgerecht. U heeft de mogelijkheid om, uit een keuzemenu, zelf de maaltijden samen te stellen. Uiteraard wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw eventuele dieet of persoonlijke wensen. U dient minimaal 3x per week een maaltijd af te nemen.

Kosten

De prijs van een warme maaltijd bedraagt € 8,10 voor Leudal en € 9,60 voor Leveroy. U dient Proteion Welzijn te machtigen tot een automatische, maandelijkse incasso voor het betalen van de kosten voor het gebruik van Tafeltje-dek-je. Op uw afschrift staat het aantal afgenomen maaltijden.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van Tafeltje-dek-je? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij Proteion Welzijn:

Na aanmelding wordt een afspraak gemaakt voor een bezoek bij u thuis waarin meer informatie wordt gegeven en verdere afspraken worden gemaakt.

Vries-versmaaltijden

De gezonde vries-versmaaltijden worden, in hoeveelheden van 7 stuks, diepgevroren 1x per week aan huis bezorgd door de firma Apetito. In een magnetron kan deze maaltijd opgewarmd worden.

Contact

Contact tafeltje-dek-je
ma t/m vr (09.00-12.30 uur)
T: 06-52 66 95 73
E: tafeltjedekje@proteion.nl

Contact vries-versmaaltijden
ma t/m vr (09.00-12.30 uur)
T: (0475) 453 033
E: welzijn@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact