Ouderen man en kinderen spelen met bal

Servicewoningen Catharina en Amalia Staete, Heythuysen

In woongebied Aan de Kreppel, aan de groene rand van het gezellige dorp Heythuysen, liggen drie woonzorgcomplexen. Hier kunt u in een twee- of driekamerappartement zelfstandig wonen, met toegang tot de vele faciliteiten van zorgcentrum Proteion De Kreppel. U huurt uw appartement van de woningbouwvereniging. Proteion levert de zorg en ondersteuning die u wenst, op het moment dat het u schikt.

De servicewoningen liggen op het eeuwenoude landgoed van het klooster St. Elisabeth. Het kerkdorp Heythuysen in de gemeente Leudal heeft een sfeervol centrum met een grote verscheidenheid aan winkels en voorzieningen. Levendige steden als Roermond en Weert zijn met de auto en het openbaar vervoer prima te bereiken. De servicewoningen bij De Kreppel zijn bedoeld voor ouderen die nog mobiel zijn en zelfstandig kunnen wonen, maar die wel zorg en ondersteuning nodig hebben of in de nabije toekomst nodig kunnen hebben. Afhankelijk van uw inkomen kan huurtoeslag worden aangevraagd. Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u mogelijk een indicatie nodig voor thuiszorg en zult u soms ook als woningzoekende moeten zijn ingeschreven bij de betreffende woningbouwvereniging. Wij helpen u graag op weg.

Daarnaast kunt u bij Catharina en Amalia Staete gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis: alle zorg, diensten en hulp die we ook in een zorgcentrum leveren.

Catharina Staete

Amalia Staete

Zorg en service van Proteion

De servicewoningen bij De Kreppel zijn bedoeld voor ouderen die nog mobiel zijn en zelfstandig kunnen wonen, maar die wel zorg en ondersteuning nodig hebben of in de nabije toekomst nodig kunnen hebben.

Over de woningen

Afhankelijk van uw inkomen kan huurtoeslag worden aangevraagd. Om in aanmerking te komen voor een appartement heeft u mogelijk een indicatie nodig voor thuiszorg en zult u soms ook als woningzoekende moeten zijn ingeschreven bij de betreffende woningbouwvereniging. Wij helpen u graag op weg.

Catharina Staete ligt naast het zorgcentrum. Dit wooncomplex van Wonen Zuid telt twaalf appartementen verdeeld over drie verdiepingen. De appartementen hebben elk een royale entree, een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en toilet, een tweede toilet en een fraai balkon.

Ook Amalia Staete ligt naast het zorgcentrum. Dit wooncomplex van Wonen Zuid telt drieëntwintig ruime appartementen, waarvan vijf op de begane grond met een eigen terras. De overige appartementen liggen op drie verdiepingen en hebben elk een ruim balkon. Alle appartementen zijn ruim en comfortabel opgezet, met een royale entree, een grote woonkamer met open keuken, twee forse slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een tweede toilet. Open hier de brochure over Catharina Staete en Amalia Staete

Over De Kreppel

In het zorgcentrum worden (para)medische dagbehandelingen gegeven voor onder meer psychogeriatrie, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Proteion heeft in De Kreppel haar expertisecentrum voor Geriatrische Revalidatiezorg ondergebracht. Vanwege het complete aanbod is er binnen het complex sprake van zogenoemde levensbestendige zorg: als uw zorgbehoefte in de loop der jaren toeneemt en u bijvoorbeeld afhankelijk wordt van verpleeghuiszorg, hoeft u niet naar een ander zorgcentrum te verhuizen.  Als bewoner van een servicewoning staan de vele faciliteiten van zorgcentrum Proteion De Kreppel tot uw beschikking. Denk aan recreatieve bezigheden op het vlak van bewegen, muziek, koken en creativiteit. Er is een winkel, een kapsalon en een pedicure. In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een kopje koffie, ontbijt, lunch of dagmenu.

Informatie

Wilt u meer weten over de servicewoningen Catharina Staete en Amalia Staete? Neem vrijblijvend contact op met het klantcontactcentrum via tel. 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur). Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Wonen Zuid, telefoonnummer  088-665 36 53. 

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst voor een/meerdere
servicewoning(en).

Contact

Servicewoningen Catharina Staete
Catharina Daemenstraat 3-25
6093 KE Heythuysen

Servicewoningen Amalia Staete
Catharina Daemenstraat 27-71
6093 KE Heythuysen

T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Catharina en Amalia Staete

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact