Ouderen man en kinderen spelen met bal

Servicewoningen De Wiejerd, Montfort

Mensen de kans geven om zelfstandig te blijven wonen in hun eigen wijk. Dat doen Proteion en Wonen Limburg in de nieuwe servicewoningen De Wiejerd in Montfort. In hun prachtige nieuwe appartementen - gerealiseerd in 2014 - kunnen de bewoners altijd rekenen op geplande én ongeplande thuiszorg.

Zorg en services van Proteion in De Wiejerd

Proteion heeft voor de bewoners van haar servicecomplexen een servicepakket ontwikkeld, waarin diverse diensten - op basis van een abonnement - tegen een gereduceerd tarief kunnen worden afgenomen. De medewerkers van Proteion Thuiszorg staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. De hulp in de huishouding wordt verzorgd door Proteion Schoon.

Over de woningen

Het nieuwe woon-zorgcomplex heeft een bijzondere architectuur met een open en duurzaam karakter. De 26 appartementen zijn in een hoeve-vorm gebouwd rondom de open binnenplaats. Verder wordt het schuine dak, dat helemaal past bij de hoeve-vorm, gebruikt om een tuinbouwkas van te maken. De bewoners kunnen dus hun eigen groenten verbouwen onder het dak, ook wel ‘urban farming’ genoemd. Het dak is bovendien belegd met zonnepanelen die de appartementen voorzien van verwarming. Samen met de hoge isolatiewaardes, infrarood panelen en een efficiënte ingedeelde plattegrond zijn de appartementen heel comfortabel en zeer energiezuinig.

Informatie

Wilt u meer informatie over het wonen in De Wiejerd? Neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact op met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088-850 00 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Wonen Limburg, telefoonnummer 088-385 08 00. Open hier de brochure van De Wiejerd.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor een/meerdere servicewoning(en). Neem na uw inschrijving bij Wonen Limburg contact op met Proteion om uw aanmelding te bevestigen via 088 - 850 00 00.

Contact

Servicewoningen De Wiejerd
Dijkhof 1-63
6065 GA Montfort
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Proteion De Wiejerd

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact