Ouderen man en kinderen spelen met bal

Servicewoningen Klein Kerckeveldt, Roermond

Comfort, woongenot en alle gemakken van zorg en services aan huis, staan centraal in de appartementen van servicecomplex Klein Kerckveldt. Het servicecomplex, gelegen op de hoek van de Elmpterweg en Kerkeveldlaan in Maasniel, telt dertig huurappartementen (ca 80m2) en een ontmoetingsruimte, speciaal voor senioren met een zorgindicatie.

Zorg en services van Proteion

Proteion biedt de bewoners van Klein Kerckeveldt goede zorg. U kunt dus altijd vertrouwen op geplande én ongeplande thuiszorg. Onze thuiszorgmedewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. De huishoudelijke zorg wordt verzorgd door Proteion Schoon. Voor deze zorg dient een inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaald worden. 

Zorg- en service abonnement
Tevens heeft Proteion een servicepakket ontwikkeld, waarin diverse services -bij het afsluiten van een abonnement- tegen een gereduceerd tarief kunnen worden afgenomen.

Over de woningen

Wonen Limburg verhuurt de appartementen en de hoogte van de huurprijs is afhankelijk van het type appartement. Bewoners van het Klein Kerckeveldt dienen eveneens servicekosten te betalen voor onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen en aan het gebouw.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met het klantcontactcentrum via tel. 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Wonen Limburg, telefoonnummer 088-385 08 00.

Download de folder Klein Kerckeveldt

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor een/meerdere servicewoning(en). Neem na uw inschrijving bij Wonen Limburg contact op met Proteion om uw aanmelding te bevestigen via 088 - 850 00 00.

Contact

Servicewoningen Klein Kerckeveldt
Kerckeveldlaan 45-1030
6042 JW Roermond
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Proteion Klein Kerckveldt

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact