Ouderen man en kinderen spelen met bal

Thuisbegeleiding

Soms kunnen mensen de zorg voor zichzelf, het gezin, het huishouden of de opvoeding van kinderen (even) niet meer aan. Dit kan tal van oorzaken hebben. Maar wat ook de oorzaak is, het is voor iedereen belangrijk de weg omhoog weer te vinden. U staat er daarbij niet alleen voor.

Samen de schouders eronder

Een lichamelijke of verstandelijke beperking, een verslaving, een depressie, een angststoornis, of enige andere vorm van psychische, sociale en gedragsproblemen kunnen reden zijn waardoor iemand hulp vraagt. Niet zelden gaat aan de problemen een traumatische gebeurtenis vooraf, zoals een ontslag, een scheiding of het overlijden van een dierbare. Ook schulden en relatieproblemen zijn vaak in het geding.  Met praktische tips, een planmatige aanpak en persoonlijke begeleiding helpen onze thuisbegeleiders u om weer gestructureerd met uw situatie om te gaan en uw problemen te boven te komen. Zo nodig komen we bij u langs, maar steeds vaker wordt de ondersteuning ook gegeven met inzet van moderne communicatiemiddelen als e-mail en beeldcontact. Als ook hulp van andere partijen nodig is, kennen wij de weg. Samen de schouders eronder. Zo bieden we u weer structuur en perspectief. 

Samenwerking

Thuisbegeleiding wordt aangeboden in samenwerking met andere hulpverleners, waaronder huisartsen, maatschappelijk werk, psychiatrie, MEE, bemoeizorg, jeugdzorg en GGZ. Elk van deze partijen heeft daarbij een eigen taak, maar dankzij de samenwerking hoeft u niet zelf op zoek naar de juiste instantie. De hulpverleners stemmen dit onderling af. Door deze intensieve samenwerking bent u verzekerd van optimale hulp. 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact