field:altText

Servicewoningen Quartier Damianus, Roermond

Midden in de stad wonen, op een historische plek, dichtbij winkels en andere voorzieningen. En tegelijk profiteren van het gemak van ondersteuning die is toegesneden op uw wensen en behoeften. In Quartier Damianus huurt u een comfortabel appartement en neemt u de services en zorg af die u wenst. Dit kan onder andere via zorgcentrum Proteion RCG dat zich om de hoek bevindt.

Zorg en services van Proteion

Als bewoner van Quartier Damianus kunt u gebruik maken van de service en zorg die Proteion biedt. U kiest uw zorg en service naar wens en behoefte. U kunt altijd vertrouwen op geplande én ongeplande thuiszorg. De medewerkers van Proteion staan, vanuit zorgcentrum Proteion RCG, 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. De huishoudelijke zorg wordt verzorgd door Proteion Schoon. Ook heeft Proteion een servicepakket ontwikkeld, waarmee u diverse diensten - bij het afsluiten van een abonnement - tegen een gereduceerd tarief kunt afnemen. Denk aan alarmering, sleutelservice, maaltijden, verhuisservice, de kapster of pedicure aan huis en deelname aan activiteiten.

Dichtbij, wanneer u het nodig heeft

Ook als u op dit moment geen zorg of ondersteuning nodig heeft, is het een geruststellende gedachte dat Proteion altijd vlakbij is. Aan de overkant van Quartier Damianus, aan de Pollartstraat, ligt Proteion RCG. Hier bent u als bewoner van Quartier Damianus meer dan welkom om gebruik te maken van de diverse voorzieningen. Zo kunt u een hapje eten of koffie drinken in het sfeervolle restaurant, genieten van filmvoorstellingen in de eigen bioscoopzaal en deelnemen aan activiteiten. Gezellig, ontspannend en dichtbij.

Over de woningen: kleinschalig en exclusief

De 34 woningen zijn uitgevoerd in twee blokken van 11 en 23 appartementen. Twee kleinschalige en exclusieve woongebouwen met karakteristieke architectuur en royaal ingerichte, openbare buitenruimte. Het blok met 11 appartementen ligt aan de Heilige Geeststraat, het blok met 23 appartementen aan het Pierre Huyskensplein. De woningen hebben energielabel A. De ruime appartementen zijn gebouwd met het oog op zelfstandig wonen voor mensen Quartier Damianus - appartement type Amet een (toekomstige) zorgbehoefte. De appartementen hebben brede gangen, geen drempels, verdiepingshoge ramen en badkamers die geschikt zijn voor de minder mobiele bewoner. De keuken is van alle gemakken voorzien. Met het video-intercomsysteem hoort en ziet u meteen wie er bij u aanbelt. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een inpandig balkon en een keuken met inbouwapparatuur. Beide gebouwen hebben een ruime lift. Tevens heeft u de mogelijkheid om een overdekte privé parkeerplaats te huren.

Informatie

Neem voor meer informatie over Quartier Damianus contact op met het klantcontactcentrum van Proteion via tel. 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Wonen Limburg via 088-385 08 00.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor een/meerdere servicewoning(en). Neem na uw inschrijving bij Wonen Limburg contact op met Proteion om uw aanmelding te bevestigen via 088 - 850 00 00.

Contact

Servicewoningen Quartier Damianus
Heilige Geest straat 22-42
6041 GB Roermond
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Quartier Damianus

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact