field:altText

Servicewoningen Het Heem, Baarlo

Het Heem is een onderdeel van de nieuwe woonwijk Rond De Engelbewaarder in Baarlo. De Horizon, Het Hof en Het Heem liggen, zoals de naam van het plan al verklapt, alle drie rond de voormalige kleuterschool De Engelbewaarder, die letterlijk en figuurlijk een centrale rol speelt in de wijk. In Het Heem werkt Proteion samen met woningbouwvereniging Wonen Limburg.

Zorg en services van Proteion in Het Heem

Als bewoner van een serviceappartement kunt u naar wens en behoefte gebruik maken van onze zorg en diensten. U kunt altijd vertrouwen op geplande én ongeplande thuiszorg. De medewerkers van Proteion Thuiszorg staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. Hulp bij het huishouden wordt verzorgd door Proteion Schoon. Geïnteresseerden met een zorg- of ondersteuningsvraag krijgen voorrang op de toewijzing van een serviceappartement via Proteion.

Diensten

* verzorging, verpleging en/of begeleiding
* hulp in de huishouding
* personenalarmering

Over de woningen

Het twee tot vier bouwlagen hoge servicecomplex Het Heem herbergt in totaal 40 appartementen. 24 daarvan zijn serviceappartementen, speciaal bestemd voor mensen met een indicatie (o.a. 55-plussers).  In de appartementen onderscheiden we in totaal 6 verschillende typen, die variëren wat betreft oppervlakte en indeling. De aan de binnentuin grenzende galerijen bieden toegang tot de appartementen. Alle appartementen beschikken over een riante living met halfopen keuken en toegang tot het balkon, twee of drie slaapkamers en een badkamer met douche en/of ligbad, wastafel en toilet. Een centrale gang, aparte toiletruimte en inpandige berging maken het appartement compleet. Tot slot heeft elk appartement een berging in het souterrain. Daarnaast zijn er enkele parkeergarages te huur in het souterrain.

Informatie

Heeft u vragen over wonen met zorg in Het Heem? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van Proteion via 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur) of info@proteion.nl

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Wonen Limburg, telefoonnummer 088-385 08 00. Download hier de brochure van Het Heem

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor een/meerdere servicewoning(en). Neem na uw inschrijving bij Wonen Limburg contact op met Proteion om uw aanmelding te bevestigen via 088 - 850 00 00.

Contact

Servicewoningen Het Heem
Voorste Horst 22-98
5591 DM Baarlo
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Proteion Het Heem

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact