field:altText

Servicewoningen Het Heem, Baarlo

Het Heem is een onderdeel van de nieuwe woonwijk Rond De Engelbewaarder in Baarlo. De Horizon, Het Hof en Het Heem liggen, zoals de naam van het plan al verklapt, alle drie rond de voormalige kleuterschool De Engelbewaarder, die letterlijk en figuurlijk een centrale rol speelt in de wijk. In Het Heem werkt Proteion samen met woningbouwvereniging Wonen Limburg.

Over de woningen

Het twee tot vier bouwlagen hoge servicecomplex ‘Het Heem’ heeft in totaal 40 toekomstbestendige appartementen voor jong en oud, waaronder 24 serviceappartementen voor 55-plussers met een zorgvraag. Alle appartementen beschikken over een riante woonkamer met halfopen keuken en toegang tot het balkon. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en een badkamer met douche en/of ligbad, wastafel en toilet.

Een centrale gang, aparte toiletruimte en inpandige berging maken het appartement compleet.

Tot slot heeft elke appartement een berging in het souterrain. Daarnaast zijn er enkele parkeerplaatsen te huur in het souterrain. Huurtoeslag is mogelijk.

Zorg en services van Proteion in Het Heem

Als bewoner van een serviceappartement kunt u naar wens en behoefte gebruik maken van onze zorg en diensten. 55-plussers met een zorgbehoefte (WMO/ZVW/WLZ indicatie) kunnen gebruikmaken van geplande én ongeplande thuiszorg. De wijkverpleegkundige beoordeelt en indiceert de benodigde thuiszorg.

Hulp bij het huishouden wordt verzorgd door Proteion Schoon. Geïnteresseerden met een zorg- of ondersteuningsvraag krijgen voorrang op de toewijzing van een serviceappartement via Proteion.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor een/meerdere servicewoning(en). Neem na uw inschrijving bij Wonen Limburg contact op met Proteion om uw aanmelding te bevestigen via 088 - 850 00 00.

Informatie

Heeft u vragen over wonen met zorg in Het Heem? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van Proteion via 088-850 00 00 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur) of info@proteion.nl

Voor vragen rondom de huur van een woning kunt u contact opnemen met Wonen Limburg, telefoonnummer 088-385 08 00. Download hier de brochure van Het Heem

Contact

Servicewoningen Het Heem
Voorste Horst 22-98
5591 DM Baarlo
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Proteion Het Heem

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact