field:altText

Diëtetiek

Diëtetiek is bedoeld voor iedereen die hulp nodig heeft op het gebied van voeding. De diëtist van Proteion Expertise en Behandeling adviseert en begeleidt de cliënt bij bijvoorbeeld gewichtsverlies, slechte eetlust, diabetes, overgewicht, hart- en vaatziekten, maag- en darmaandoeningen, decubitus en ondervoeding.

De diëtisten van Proteion Expertise en Behandeling zijn er voor de bewoners van de Proteion zorgcentra. Daarnaast bieden wij behandeling aan mensen in Midden- en Noord-Limburg. Indien nodig komen we aan huis.

Werkwijze

De behandeling wordt altijd zoveel mogelijk afgestemd op de leefsituatie en de wensen van onze cliënten: het bieden van advies 'op maat'. De diëtist is 'voedingscoach' en kan de cliënt helpen bij alle vragen over voeding en diëten. De diëtist werkt nauw samen met de andere disciplines; fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, maatschappelijk werk, praktijkverpleegkunde, psychologie en ouderengeneeskunde. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van behandelprogramma’s voor ouderen en chronisch zieken, zowel in de zorgcentra als voor mensen thuis.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u direct contact opnemen met de diëtisten via telefoonnummer (0475) 587 474 of via e-mail: dietetiekbc@proteion.nl. Download hier de folder over diëtetiek

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact