Ouderen man en kinderen spelen met bal

Open inloop: een fijne besteding van de dag

Actief en vitaal zijn en blijven. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het vaak niet. Als u ouder wordt en soms de dag niet meer goed doorkomt, niet meer kunt deelnemen aan het verenigingsleven, een beperking heeft of als u kampt met vergeetachtigheid, kan uw leefwereld snel klein worden. Een fijne dagbesteding kan dit voorkomen.

U bent van harte welkom bij de Open Inloop!

Mensen die zelfstandig thuis wonen en een lichte beperking hebben kunnen bij de Open Inloop terecht om samen met anderen activiteiten te ondernemen. U ontmoet er gelijkgestemden om bijvoorbeeld een kaartje te leggen, een hobby op te pakken of juist iets nieuw te leren. Of gewoon gezellig met elkaar kletsen. Het is allemaal mogelijk in de huiselijke sfeer van de Open Inloop.

Laagdrempeling voor iedereen

De Open Inloop is een laagdrempelige open voorziening, waar u terecht kunt op eigen initiatief. Er hoeft geen voorafgaand onderzoek of indicatie afgegeven te worden. U komt op eigen gelegenheid naar de Open Inloop, het vervoer wordt niet door ons verzorgd.

Bijdrage in de kosten

Voor de deelname aan de Open Inloop wordt aan de deelnemers een bijdrage gevraagd in de kosten van de koffie, activiteiten en eventueel het gebruik van de warme maaltijd. De contactpersoon van de Open Inloop kan u hier nader over informeren.

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact