field:altText

Lindezorg

Lindezorg is een kleinschalig zorginiatief in gemeente Horst aan de Maas voor mensen met dementie. Lindezorg biedt zorg en ondersteuning in de thuissituatie. Naast thuiszorg worden er momenteel 27 appartementen voor 24-uurs zorg en verblijf gerealiseerd.

Over Lindezorg

Lindezorg is een kleinschalig zorginitiatief dat actief is in gemeente Horst aan de Maas. Zij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met dementie die niet meer in staat zijn om geheel zelfstandig thuis te wonen. Als de cliënt op het punt komt dat thuis wonen niet meer gaat, kan hij doorstromen naar wonen met zorg binnen dezelfde kleinschalige organisatie. De al bekende en vertrouwde medewerkers zorgen dat de overgang van thuis wonen naar wonen binnen onze woonlocatie zacht en geleidelijk verloopt.

Visie op zorg

Elk mens zoekt in zijn leven naar de juiste balans binnen zichzelf en binnen zijn omgeving. Wanneer deze balans wordt verstoord door fysieke en mentale problemen, is het voor het welbevinden belangrijk om deze zo goed en snel mogelijk te optimaliseren. Daarom worden cliënten bij Lindezorg vanuit heelheid benaderd, waarbij niet enkel ziekteverschijnselen in acht worden genomen in de ondersteuning en zorgverlening. Het hele plaatje wordt meegenomen: lichamelijk, psychisch, sociaal-emotioneel en spiritueel welzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De mens is immers niet enkel en alleen zijn ziekte.

Thuiszorg van Lindezorg

Het thuiszorgteam van Lindezorg is actief in de gemeente Horst aan de Maas. Dit team is gespecialiseerd in de verzorging, verpleging en begeleiding van mensen met dementie in de thuissituatie. Kwaliteit en continuïteit staan hierbij voorop. Door de kleinschalige aanpak komen steeds dezelfde gezichten bij de cliënten en hebben ze een vast aanspreekpunt. Lindezorg staat voor kleinschalige, kwalitatief hoogwaardige en mensgerichte zorg.

Wonen bij Lindezorg

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de realisatie van onze studio’s en appartementen in volle gang. De 24 studio’s en de 3 appartementen worden gebouwd bij onze boerderij uit 1668. Op deze prachtige groene en rustige locatie van 1 hectare hopen wij onze deuren in het voorjaar van 2022 te openen.

Powered by Proteion

Lindezorg wordt zelfstandig gerund. We werken samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Lindezorg
Rector Mulderstraat 3
5962 AH Melderslo
T: (077) 30 31 890
E: info@linde-zorg.nl 
W: www.linde-zorg.nl 

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Lindezorg terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Lindezorg

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlLindezorg Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact