Ouderen man en kinderen spelen met bal

Consulteren en behandelen

Als huisarts of behandelend arts kunt u rechtstreeks de behandelaars van Proteion Expertise en Behandeling consulteren voor een passende behandeling van ouderen en volwassen cliënten met een chronische aandoening en complexe problematiek. Zowel bij de mensen thuis als in een zorgcentrum.

Behandelprogramma Expertise en Behandeling

Proteion Expertise en Behandeling biedt een breed en compleet behandelprogramma. Alle aspecten van emotionele, cognitieve, sociale en motorische vaardigheden worden in samenhang gezien. Ook als uw cliënten thuis een speciale en vaak multidisciplinaire behandeling nodig hebben. Niet alleen voor ouderen, maar ook voor volwassenen met een chronische aandoening of complexe problematiek. De samenwerking van diverse behandeldisciplines, zoals specialist ouderengeneeskunde, psychologie, ergotherapie, logopedie, fysiotherapie, en diëtetiek maakt een complete aanpak mogelijk. Daarbij gaan wij uit van de mogelijkheden van de cliënt en niet van de beperkingen.

Disciplines

Proteion Expertise en Behandeling bestaat uit de volgende disciplines. Klik op de betreffende discipline voor meer informatie:

Verwijzen

Een verwijziging naar onze behandelaren doet u via Zorgdomein. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de zorgaanvraag verder te bespreken.

Contact

T. 0475 587 538
E. secretariaatbc@proteion.nl 

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact