Ouderen man en kinderen spelen met bal

Consulteren en behandelen

Als huisarts of behandelend arts kunt u rechtstreeks de behandelaars van Proteion Expertise en Behandeling consulteren voor een passende behandeling van ouderen en volwassen cliënten met een chronische aandoening en complexe problematiek. Zowel bij de mensen thuis als in een zorgcentrum.

 

Behandelprogramma
Proteion Expertise en Behandeling biedt een breed en compleet behandelprogramma. Alle aspecten van emotionele, cognitieve, sociale en motorische vaardigheden worden in samenhang gezien. Ook als uw cliënten thuis een speciale en vaak multidisciplinaire behandeling nodig hebben. Niet alleen voor ouderen, maar ook voor volwassenen met een chronische aandoening of complexe problematiek. De samenwerking van diverse behandeldisciplines, zoals specialist ouderengeneeskunde, psychologie, ergotherapie, logopedie, fysiotherapie, en diëtetiek maakt een individuele aanpak mogelijk. Daarbij gaan wij uit van de mogelijkheden van de cliënt en niet van de beperkingen.
 

Proteion Expertise en Behandeling
Voor meer informatie over consulteren en behandelen kunt u contact opnemen met Proteion Expertise en Behandeling, telefoonnummer (0475) 587 538 of faxnummer (0475) 587 596. Voor de huisarts of behandelend arts zijn geen kosten verbonden aan de dienstverlening van Proteion.

Een verwijziging naar de Specialist Ouderengeneeskunde doet u via Zorgdomein.

Voor de andere verwijzers van Expertise en Behandeling kunt u het verwijsformulier invullen. Onze behandelaren nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de zorgaanvraag verder te bespreken.

 

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact