Ouderen man en kinderen spelen met bal

Specialist Ouderengeneeskunde

De specialisten ouderengeneeskunde van Proteion Expertise en Behandeling beschikken over expertise op het gebied van psychogeriatrie, revalidatie en palliatieve zorg. Ze verzorgen de dagelijkse medische zorg voor kwetsbare cliënten met vaak een complexe zorgvraag.

De specialisten ouderengeneeskunde zijn er voor de bewoners van de zorgcentra van Proteion, maar ook behandelen zij extramurale cliënten van de dagbehandeling. Indien nodig, veelal op verzoek van de huisarts, worden de cliënten in hun thuissituatie bezocht.

Behandeling

De specialisten ouderengeneeskunde zijn niet alleen verantwoordelijk voor medische zorg. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de regie van het totale zorgaanbod en voor de inhoud van het individuele zorgplan. Hierbij kan de specialist andere disciplines van Proteion inschakelen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de specialisten ouderengeneeskunde bereiken via het secretariaat van Proteion Expertise en Behandeling via telefoonnummer (0475) 587 538 of via het zorgcentrum bij u in de buurt.

Meer informatie

Contact specialist ouderengeneeskunde

T: (0475) 587 538

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact