Ouderen man en kinderen spelen met bal

Thuisservice

Vijfenvijftig plussers zijn vaak nog heel actief en maatschappelijk betrokken. Proteion Thuisservice heeft speciaal voor deze leeftijdsgroep in Midden-Limburg een groot aantal faciliteiten en mogelijkheden die het leven leuker en makkelijker kunnen maken.

Thuisservice, iets voor u?

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in de eigen woonomgeving. Maar dan wel graag met een aantal faciliteiten en mogelijkheden die het leven (nog) leuker en makkelijker maken. Met een abonnement op het thuisservicepakket kiest u zelf wat u nodig, belangrijk of prettig vindt.

Met Proteion Thuisservice kunt u gebruikmaken van de volgende faciliteiten bij het Proteion zorgcentrum bij u in de buurt:

  • Korting op de warme maaltijd
  • Deelname aan het koffie-uurtje
  • Deelname aan activiteiten

Een aantal diensten is gratis, voor andere betaalt u een eigen bijdrage of ontvangt u een aantrekkelijke korting.

In het zorgcentrum kunt u ook gebruik maken van kapper, pedicure en schoonheidsspecialist. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn van het servicepakket.

Wat zijn de kosten?

Een abonnement op het servicepakket kost voor alleenstaanden € 4,30 per maand en voor echtparen € 6,50 per maand. Deze kosten worden maandelijks achteraf gefactureerd. Diensten waarvoor een eigen bijdrage of gereduceerd tarief geldt, brengen wij eveneens achteraf in rekening. Voor de diensten die het zorgcentrum levert, hoeft u ons slechts eenmalig te machtigen. De kosten voor betaalde diensten kunnen per zorgcentrum verschillen. Niet alle diensten zijn op elke locatie beschikbaar.

Wilt u het abonnement opzeggen, vraag dan een opzegformulier bij het zorgcentrum en lever dit in met uw servicepas.

Lid worden

Wilt u lid worden of wilt u meer informatie over diensten of kosten van Proteion Thuisservice? Download hier de flyer met aanmeldformulier voor Thuisservice. U kunt ook contact opnemen met ons klantcontactcentrum via 088 - 850 00 00 (maandag t/m vrijdag 8.00 tot 17.30 uur).

Het abonnement Proteion thuisservice is enkel aan te vragen voor bewoners in Midden-Limburg.

Contact

T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact