Ouderen man en kinderen spelen met bal

Thuisservice

Vijfenvijftig plussers zijn vaak nog heel actief en maatschappelijk betrokken. Proteion Thuisservice heeft speciaal voor deze leeftijdsgroep in Midden-Limburg een groot aantal faciliteiten en mogelijkheden die het leven leuker en makkelijker kunnen maken.

Met een abonnement op dit servicepakket kiest u zelf wat u nodig, belangrijk of gewoon prettig vindt. Een groot aantal faciliteiten is gratis voor alle abonnees. Voor een aantal andere diensten betaalt u een eigen bijdrage of krijgt u een aantrekkelijke korting.

Wat krijgt u ervoor?

Het zorgcentrum bij u in de buurt levert of coördineert alle servicefaciliteiten. Op vertoon van uw persoonlijke servicepas kunt u ook in de andere zorgcentra van Proteion terecht. Bijvoorbeeld voor een etentje of een kop koffie in een van onze sfeervolle restaurants. Uiteraard tegen een aantrekkelijke korting. Ook de (bewegings)activiteiten en uitstapjes, waarbij gezelligheid voorop staat, zijn voor u toegankelijk. Maar er is meer. Wat dacht u van een internetcafé, schoonmaakservice, boodschappenservice, was- en strijkservice, klussenservice, verhuisservice, party- en cateringservice, ondersteuning bij financiële administratie, formulieren en papieren, audicien en opticien, gebits(prothese)controle, kapper, schoonheidsspecialist, manicure en pedicure?

Abonnement

Een abonnement op het servicepakket van Proteion kost voor alleenstaanden slechts € 4,30 per maand en voor echtparen € 6,50 per maand. Deze kosten betaalt u per maand achteraf. Diensten waarvoor een eigen bijdrage of gereduceerd (uur)tarief geldt, brengen wij achteraf in rekening. Voor de diensten die het zorgcentrum levert, hoeft u ons slechts eenmalig te machtigen. De kosten voor de betaalde diensten kunnen per zorgcentrum verschillen en niet alle diensten zijn in al onze centra beschikbaar.

Lid worden

Wilt u lid worden of wilt u meer informatie over diensten of kosten van Proteion Thuisservice? Download hier de flyer met aanmeldformulier voor Thuisservice. U kunt ook contact opnemen met ons klantcontactcentrum via 088-850 00 00 (maandag t/m vrijdag 8.00 tot 17.30 uur).

Het abonnement Proteion thuisservice is enkel aan te vragen voor bewoners in Midden-Limburg.

Contact

T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact