field:altText

Over ons

Wij zijn Proteion, een grote zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg. Het is ons werk u te helpen als de jaren gaan tellen en u zorg en ondersteuning nodig heeft om actief te blijven en van uw leven te genieten. Naar behoefte zullen wij u daarbij ondersteunen, verzorgen, verplegen en behandelen. We zijn ervoor opgeleid, we worden erin bijgeschoold, we doen het met hart en ziel.

Onze ruim 3.000 professionele medewerkers en 1.500 enthousiaste vrijwilligers bieden dagelijks hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ruim tienduizend cliënten. Thuis bij voorkeur, zolang het gaat en u zich daar prettig bij voelt. Of in een comfortabel service-appartement, waar u zelfstandig woont in een beschermde omgeving met zorg altijd dichtbij. En als u veel verpleging en intensieve zorg nodig heeft, bent u welkom in een van onze gastvrije zorgcentra.

Met ons werk willen we bijdragen aan een goed en waardig leven. Uw zelfstandigheid en keuzevrijheid zijn daarbij het uitgangspunt. Maatwerk is ons streven. Wij bieden u wat u nodig heeft om uw leven comfortabeler en beter te maken. We nemen niet over wat u zelf nog kunt, of wat u kunt met hulp van een naaste. Maar als u ons nodig heeft, zijn we er voor u. Dag en nacht.

Wat zegt een woord?

Het Griekse woord proteion betekent ‘allereerst’, ‘op de eerste rang’, ‘in de eerste plaats’. Met de naam Proteion brengen wij tot uitdrukking dat onze cliënten op de eerste plaats komen. Het gaat allereerst om u. Uw leven, uw wensen, uw mogelijkheden en uw beperkingen – wij ondersteunen waar het nodig is. Ook in ons logo wordt dit verbeeld: de blauwe stip, zelfstandig, vrij, maar binnen bereik van een veilige haven.

Algemeen contact

Proteion
Postbus 4080
6080 AB Haelen
T: 088-850 00 00
E: info@proteion.nl

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact