field:altText

D'n Boumgaerd

D’n Boumgaerd staat voor Zorgzaam Samen Leven, met veel aandacht voor het familiegevoel en het gemeenschapsgevoel. We bieden ouderen met dementie en/of lichamelijke beperkingen een fijne en liefdevolle plek om op een waardige manier te kunnen wonen.

Over D'n Boumgaerd

D’n Boumgaerd, een gloednieuw woonzorghuis in Velden, heeft een rijke geschiedenis. Vroeger deden inwoners van Velden hier hun boodschappen en nog vroeger gingen ze hier naar school. Inmiddels is er een voedselbos ontstaan met een mooie plek tussen de bomen en struiken vol vruchten. Een unieke plek waar de ouderen van Velden, die extra zorg nodig hebben, fijn kunnen wonen.

Visie op zorg

Woonzorghuis D’n Boumgaerd zorgt voor een warm ‘thuis’, dankzij een toegewijd en gekwalificeerd team dat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaarstaat.

Er wordt alles aan gedaan om de ‘normale’ levensstijl van de bewoners zoveel mogelijk te behouden. Naast de benodigde zorg en verpleging hechten ze veel waarde aan privacy, individuele behoeften en gemeenschapszin.

Wonen bij D'n Boumgaerd

D’n Boumgaerd biedt plaats aan 33 bewoners, met 2 grote gezamenlijke woonkamers en keuken waar dagelijks vers wordt gekookt. Er is een mooie tuin, waar het heerlijk verblijven is onder de fruitbomen.

In het woonzorghuis zijn twee gemeenschappelijke woonkamers, waar dagelijks diverse activiteiten plaatsvinden. Buurtbewoners en andere geïnteresseerde zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten of om een kopje koffie te komen drinken. D’n Boumgaerd vind het belangrijk om sociale contacten te onderhouden en daar hoort iedereen bij.

Activiteiten

D'n Boumgaerd vindt een goede balans tussen activering, rust en positieve prikkels belangrijk. Daarom organiseren ze binnens- en buitenshuis verschillende activiteiten. Daarnaast zijn er in overleg diverse voorzieningen beschikbaar voor de bewoners.

Powered by Proteion

D'n Boumgaerd wordt zelfstandig gerund. We werken samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

D'n Boumgaerd

Schandeloseweg 18

5941 CR Velden

T: 077 - 720 11 00

E: welkom@boumgaerd.nl

W: www.boumgaerd.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij D'n Boumgaerd terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088 - 850 00 00.

D'n Boumgaerd

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact