field:altText

Huize Molenveld

Huize Molenveld is een vernieuwend woonzorginitiatief voor ouderen met dementie en / of lichamelijke klachten in Weert en omgeving. De locatie is ontstaan vanuit een diepe passie voor ouderen en de wens om betere zorg en ondersteuning in dit segment te bieden.  

Over Huize Molenveld

Huize Molenveld is gevestigd op een prachtige, centraal gelegen locatie in Weert, middenin het groene hart van Fatima, tegenover het Fatimahuis en het Fatimapark. Deze omgeving is vernoemd naar de patroonheilige van de parochiekerk in het oudste gedeelte van de buurt: Onze-Lieve-Vrouw van Fátima. 

Visie op zorg

Huize Molenveld wil haar cliënten het ultieme thuisgevoel geven, dat ze gewaardeerd worden om wie ze zijn, zeggenschap hebben over hun leven, verbonden zijn met andere mensen, vrienden hebben, van betekenis zijn voor anderen en een bijdragen leveren aan de samenleving.  

Huize Molenveld zet zich in om met alle vormen van ondersteuning aan te sluiten op de vragen en wensen van de bewoners die bij hen wonen en aan hun zorg zijn toevertrouwd. Dat alles doen ze in goed overleg met de bewoner, familieleden en vertegenwoordigers. Alle overige processen binnen Huize Molenveld zijn daaraan ondersteunend en dienstbaar.  

Wonen bij Huize Molenveld

Huize Molenveld bestaat uit drie woonlagen en telt 42 zorgstudio’s. Elke woonlaag is voorzien van een grote huiskamer, waar dagelijks drie maaltijden gezamenlijk worden bereid, genuttigd en dagbesteding wordt geboden. Op de begane grond bevindt zich een gezellige beschutte binnentuin. De voorzijde van het gebouw is voorzien van veel groen en meerdere zitjes.  

De studio’s zijn knus ingericht, volledig gestoffeerd en voorzien van een eigen badkamer met een wegklapbare wand en pantry (aanrecht met spoelbak en kraan, inbouwkoelkastje, keukenkastjes en een hang-legkast voor kleding) en een huiselijk hoog-laag bed.  

Powered by Proteion

Huize Molenveld wordt zelfstandig gerund. We werken samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Huize Molenveld

Coenraad Abelsstraat 36

6001 VL, Weert

T: 06 - 46 16 52 28

E: info@huizemolenveld.nl

W:www.huizemolenveld.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Huize Molenveld terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Huize Molenveld

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact