field:altText

Huys Waerenberg

Huys Waerenberg is een karakteristieke kasteelhoeve in Horn, waar 24-uurs zorg en verblijf geboden wordt. Ouderen die een beschutte woonomgeving zoeken, waaronder ook ouderen met geheugenproblemen, zijn hier van harte welkom.

Over Huys Waerenberg

De karakteristieke kasteelhoeve Huys Waerenberg stamt uit 1630 en is totaal gerenoveerd naar de huidige standaarden. Gelegen in de prachtige landerijen en bossen van Horn ademt Huys Waerenberg rust en sereniteit uit.

Visie op zorg

Bij Huys Waerenberg zorgen ze er graag voor dat elke bewoner zich echt thuis voelt. Door zorg op maat aan te bieden, kunnen de bewoners zo lang mogelijk in hun eigen structuur leven, wat hun veiligheid en houvast biedt en wat past bij zijn of haar wensen.

Wonen bij Huys Waerenberg

Huys Waerenberg beschikt over appartementen en servicerooms. Ook kunnen echtparen hier een warm thuis vinden, ongeacht de zorgindexering. Huys Waerenberg biedt een groot aantal diensten aan om hun bewoners zo prettig mogelijk te laten genieten van het leven. Denk aan maaltijdvoorziening, huishoudelijke verzorging, was- en strijkservice.

Activiteiten

In Huys Waerenberg is dagelijks een activiteitenbegeleider aanwezig die zorg draagt voor een aangename dagbesteding. Bewoners kunnen hun dag naar eigen voorkeur doorbrengen. Zij kunnen deelnemen aan diverse activiteiten binnenshuis en buitenshuis.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Huys Waerenberg zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen en administratie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Huys  Waerenberg
Heythuyserweg 40
6085 NH Horn
T (0475) 820 050
E info@huyswaerenberg.nl
www.huyswaerenberg.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Huys Waerenberg terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Huys Waerenberg

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHuys Waerenberg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact