field:altText

De Postaert

Over De Postaert

De Postaert is een kleinschalig woon-zorgcomplex met 24-uurs zorg en verblijf voor mensen met dementie en/of mensen met lichamelijke problemen. De Postaert is gevestigd aan de Heerbaan 26 in Posterholt. Dit is het oude gebouw van Wonen Roer en Maas. Verdeeld over twee etages zijn er 25 appartementen, 2 woonkamers en 2 keukens. De de eerste etage bereikbaar is met een lift. 

Visie op zorg

De mogelijkheden van de bewoner staan centraal. Wij zijn ondersteunend aan de individuele zorgvraag en behoeftes van de bewoner. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht en voldoende aanbod aan activiteiten, aansluitend aan de wens en mogelijkheden van de bewoner, van essentiële waarde. Dit alles vergroothet gevoel van comfort, welzijn en een aangenaam leven.

Wonen bij De Postaert

Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer met toilet en een kitchenette. Op zowel de begane grond en de eerste verdieping is een gezamenlijke woonkamer, eetkamer en keuken voor de bewoners. Daarnaast is er een mooie tuin aangelegd. De tuin geeft uitzicht op de doorgaande weg maar biedt tegelijkertijd ook voldoende privacy en rust. Vanuit het pand kunnen mensen de tuin bewandelen die volledig is afgesloten en zodoende voldoende veiligheid biedt. In onze keuken(s) wordt het eten vers bereid waarbij we de bewoners naar wens betrekken bij het bereiden.

Activiteiten

We vinden het van groot belang om warmte en rust uit te dragen waarbij het comfort en het welzijn van de bewoner altijd voorop staat. Ons activiteitenaanbod gaat divers zijn. Uiteraard zullen de activiteiten passend bij behoeften en mogelijkheden van onze bewoners zijn. Daarnaast willen wij ook dat familie, mantelzorgers en andere dierbaren van onze bewoners zich te allen tijde welkom voelen. Waar mogelijkheid en gewenst willen wij ze zoveel mogelijk betrekken bij de activiteiten.

Powered by Proteion

De Postaert wordt zelfstandig gerund. We werken samen met Proteion op het gebied van zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered bij Proteion, noemen we dat. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

De Postaert Posterholt

Heerbaan 26

6061 EE Posterholt

T: (0475) 724 777

E: depostaert@ouderenzorgvannu.nl

W: www.depostaert.com

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij De Postaert terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

De Postaert

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDe Postaert is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact