field:altText

Zorgsterk

Zorgsterk is een klein collectief van verpleegkundigen en verzorgenden in de regio Venlo-Blerick.  

Over Zorgsterk

In 2020 startte Zorgsterk, een klein collectief aan verpleegkundigen en verzorgenden, een kleinschalig thuiszorg team. Om de beste zorg te leveren, zijn er korte lijnen met verschillende eerstelijnszorg.  

Visie op zorg

De kracht van Zorgsterk ligt in samenwerken. Zo is er ruimte voor mantelzorgers, partner en familie. Zij worden uitgenodigd een helpende hand te bieden. Andersom is er ook ruimte om een mantelzorger te ontlasten wanneer het even niet meer gaat.  

Ieder mens is uniek, ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten en deze willen we zoveel mogelijk benutten. Dit geldt voor zowel medewerkers als cliënten. De zorgverlening wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold waardoor zij op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de zorg.  

Thuiszorg

Een klein, maar ervaren team van verzorgenden en verpleegkundigen met samen meer 150 jaar ervaring in de zorg. Zorgsterk streeft ernaar om mensen te ontzorgen, het bieden van overzicht en rust. Zij proberen dit te doen met zoveel mogelijk dezelfde gezichten die persoonsgerichte zorg bieden bij u thuis! 

Team Venlo-Blerick bestaat op dit moment uit 6 vaste medewerkers en 1 leerling. Daarbij wordt team Venlo-Blerick ondersteund door een klein groepje oproepkrachten welke zorg en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.  

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Zorgsterk zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat. 

Adres

Zorgsterk thuis

Garnizoenweg 3-3.06

5928 NA, Venlo

T: (077) 208 41 11

E: info@zorg-sterk.nl

W: www.zorg-sterk.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorgsterk terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorgsterk

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZorgsterk Thuis is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact