field:altText

De Kompenie

De Kompenie is een complex in Susteren met zeven zorgappartementen. Mensen die niet langer thuis kunnen wonen en een indicatie voor thuiszorg of verpleeghuiszorg hebben, kunnen bij De Kompenie een zorgappartement huren.

Over De Kompenie

De Kompenie is gevestigd in een fraai monumentaal pand aan de Marialaan in Susteren. De Kompenie maakt deel uit van Privézorg Limburg.

Wonen bij De Kompenie

In de zeven zorgappartementen is ruimte voor zowel alleenstaanden als echtparen. Elk appartement heeft een slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken. Handig om te weten is dat bewoners recht hebben op huurtoeslag.

Activiteiten

In De Kompenie worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan braintraining, yoga, bloemschikken, wandelen, werken met keramiek of een muziekmiddag. Ook worden er regelmatig uitstapjes gemaakt, zoals een wandeling naar het centrum, een museumbezoek of een boottocht. Het programma wordt met zorg samengesteld, aansluitend op de interesses en belevingswereld van de bewoners en andere bezoekers.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen De Kompenie zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

De Kompenie
Marialaan 15
6114 CP Susteren
T (046) 202 00 03
E info@privezorglimburg.nl
I www.privezorglimburg.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij De Kompenie terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Privézorg Limburg

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact