field:altText

Woonzorgcomplex De Gendarmerie

De Gendarmerie in Echt is een woon-zorgcomplex, waar 24-uurs zorg en verblijf geboden wordt aan met name echtparen waarvan één van de partners een intensieve zorgvraag heeft. De zorgonderneming is gevestigd in het markante pand in het centrum van Echt, waar voormalig de bereden politie was gevestigd. Vanaf september 2020 is De Gendarmerie geopend als woon-zorgvoorziening.

Over De Gendarmerie

De Gendarmerie, onderdeel van Privézorg Limburg, biedt een warm thuis voor echtparen en alleenstaanden met een zorgvraag. Uniek aan De Gendarmerie is dat het een expertisecentrum is, waar alle disciplines die betrekking hebben op ouderenzorg zijn samengebracht onder één dak.

Visie op zorg

Wanneer een partner een wlz-indicatie voor verpleeghuiszorg krijgt, is het in Nederland regel dat echtparen uit elkaar worden gehaald. De filosofie binnen Privézorg Limburg is om mensen in deze situatie juist bij elkaar te laten, ze samen oud te laten worden, voorzien van alle zorg. Maar natuurlijk kunnen ook alleenstaanden met een zorgvraag een aanvraag indienen voor een van de zorgappartementen.

Wonen bij De Gendarmerie

De Gendarmerie bestaat uit 13 luxe en ruime zorgappartementen in afmeting variërend van 55 tot 75 vierkante meter. Juist de ruimte van deze kamers maakt de appartementen geschikt voor echtparen of koppels. Iedere bewoner heeft voldoende privacy en comfort om prettig en veilig te kunnen wonen.

Activiteiten

Het dagbestedingsprogramma is zeer divers. Er worden tal van activiteiten georganiseerd zoals braintraining, fysiogym, yoga, bloemschikken, wandelen, werken met keramiek of een muziekmiddag. Maar we gaan er ook met de cliënten op uit. Met een comfortabele bus maken we uitstapjes dicht bij huis of verder weg, aansluitend op en passend bij de interesses en belevingswereld van de cliënten.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Woonzorgcomplex De Gendarmerie zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

De Gendarmerie
Peijerstraat 55
6101 GB Echt
T (046) 202 00 03
E info@privezorglimburg.nl
I www.degendarmerie.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Woonzorgcomplex De Gendarmerie terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

De Gendarmerie

Zorgkaart NL waardering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDe Gendarmerie is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact