field:altText

Zorgcentrum Aan de Baan

Mensen met psychogeriatrische (dementie), somatische problemen of een combinatie van beiden, kunnen terecht in zorgcentrum Aan de Baan. Privézorg Limburg heeft daar een kleinschalige woonvorm, bestaande uit vijftien kamers, gerealiseerd.

Uitgangspunt in dit zorgcomplex is om een familie te vormen rondom de circa vijftien cliënten, in een prettige en huiselijke omgeving. Op de benedenverdieping bevindt zich een grote woonkamer met open keuken en gezamenlijke ruimtes. Daar vinden de huiselijke activiteiten plaats, zoals spelletjes spelen, koken, tv kijken en eten. De maaltijden worden vers bereidt. Het vlees is bijvoorbeeld afkomstig van eigen scharrelvarkens. De geur van soep, cake, vlaai en stoofvlees vult de ruimte, zoals in vroegere tijden ook gebruikelijk was. 
Op de bovenverdieping heeft iedere cliënt een eigen kamer. Niet onbelangrijk: aan de achterzijde van het pand kunnen de cliënten naar buiten in de grote omsloten tuin. In deze regio wonen veel ouderen met een boerenverleden die het prettig vinden om veel ruimte te hebben en lekker buiten te zijn. Zorgcentrum Aan de Baan biedt hier een gevarieerde dagbesteding, met diverse activiteiten buiten de muren. Denk aan een wandeling naar het centrum of een bezoek aan een museum. Voor zover mogelijk kunnen de bewoners actief deelnemen aan de maatschappij. Deze locatie heeft ook vijf zorgappartementen voor tijdelijk (eerstelijns) verblijf of permanente bewoning.
De eerste bewoners werden begin 2017 verwelkomd. Zorgcentrum Aan de Baan maakt deel uit van Privézorg Limburg. Kijk ook eens op www.privezorglimburg.nl.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Zorgcentrum Aan de Baan zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Zorgcentrum Aan de Baan
Oude Rijksweg Noord 20
6114 JD Susteren
T (046) 202 00 03
E info@privezorglimburg.nl
I www.privezorglimburg.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorgcentrum Aan de Baan terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorgcentrum Aan de Baan

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact