field:altText

Servicewoningen Klaverhof, Roermond

Prettig wonen, services en zorg staan centraal in de appartementen van servicecomplex Klaverhof. Centraal gelegen in het hart van de wijk De Kemp, dichtbij winkels, apotheek en andere voorzieningen.

Deze appartementen zijn speciaal gebouwd voor senioren met een (toekomstige) zorgindicatie, die willen genieten van hun zelfstandigheid, maar toch graag vertrouwen op de beschikbaarheid van service en goede zorg- en dienstverlening.

Zorg en services van Proteion in Klaverhof

Indien er gebruik wordt gemaakt van thuiszorg, kunt u altijd vertrouwen op geplande en ongeplande zorg. Onze thuiszorgmedewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor persoonlijke zorg, begeleiding en verpleging. Via het servicepunt zijn ook bewoners van de wijken De Kemp en Kitskensberg verzekerd van een 24-uurs zorgaanbod. De huishoudelijke hulp wordt verzorgd door Proteion Schoon. Voor de zorg- en dienstverlening dient u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage te betalen. 

Proteion thuisservice-abonnement
Proteion heeft een servicepakket ontwikkeld, waarin diverse services, door het afsluiten van een abonnement, tegen een gereduceerd tarief kunnen worden afgenomen. Ook 'zorg op afstand' is, met behulp van personenalarmering, mogelijk. Met Service TV kunt u bovendien via uw televisie en afstandsbediening praten met en hulp inschakelen van een verpleegkundige. Hierbij kunt u de verpleegkundige zien en horen. Dit geldt ook omgekeerd. U als bewoner van servicecomplex Klaverhof kunt een abonnement nemen op dit servicepakket.

Over de woningen

Het servicecomplex Klaverhof ligt op de hoek van de Kempweg en Karel Doormanstraat en bevat 24 ruime appartementen, gevarieerd tussen circa 65 en 100m2. Een drietal appartementen heeft de beschikking over één slaapkamer, de overige appartementen hebben twee slaapkamers. Alle appartementen beschikken over een inpandige berging en een berging op de begane grond. De zes appartementen op de begane grond beschikken over een terras. De overige appartementen zijn allemaal voorzien van een balkon. Deze appartementen zijn speciaal gebouwd voor senioren met een zorgindicatie. Informatie
Wilt u meer informatie over wonen in Klaverhof? Neemt  dan geheel vrijblijvend, contact op met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088-850 00 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur).

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven op de wachtlijst voor een/meerdere
servicewoning(en).

Contact

Servicewoningen Klaverhof
Kempweg 15-17
6045 EB Roermond
T: 088 - 850 00 00
E: info@proteion.nl

Proteion Klaverhof

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact