field:altText

Zorgcentrum Aan de Baan

Zorgcentrum Aan de Baan is een kleinschalige woon-zorgvoorziening waar 24-uurs zorg en verblijf geboden wordt aan mensen met dementie en/of lichamelijke problematiek. Het zorgcentrum ligt in de kern van Susteren en is ook geopend als dagbesteding voor mensen van buiten af. Dat brengt een levendige sfeer in het zorgcentrum.

Over Aan de Baan

Zorgcentrum Aan de Baan opende in 2017 haar deuren in de kern van Susteren. Er zijn 15 kamers voor bewoners met dementie of lichamelijke problemen en vijf zorgappartementen voor tijdelijk (eerstelijns) verblijf. Zorgcentrum Aan de baan maakt deel uit van Privézorg Limburg.

Visie op zorg

Het uitgangspunt van Zorgcentrum Aan de Baan is om een familie te vormen rondom de bewoners, in een prettige en huiselijke omgeving. Door de diverse activiteiten binnen én buiten de muren wordt actief de verbinding gezocht met de maatschappij. De wens van de bewoners staat hierbij altijd centraal.

Wonen bij Aan de Baan

Zorgcentrum Aan de Baan heeft 15 kamers voor bewoners met dementie of lichamelijke problemen en vijf zorgappartementen voor tijdelijk (eerstelijns) verblijf. Deze kamers liggen op de bovenverdieping. Beneden is er een grote woonkamer met open keuken en gezamenlijke ruimtes. Hier kunnen bewoners spelletjes spelen, koken, tv kijken en eten. Aan de achterzijde van het pand kunnen bewoners naar buiten in de grote omsloten tuin.

Activiteiten

Elke dag is een gevarieerd aanbod van activiteiten binnen en buiten de muren van het zorgcentrum. Denk aan creatieve activiteiten, muziekactiviteiten, een wandeling naar het centrum of een bezoek aan een museum.

Powered by Proteion

De eigenaren runnen Zorgcentrum Aan de Baan zelfstandig. Zij werken samen met Proteion op het gebied van onder meer zorgbeleid, ondersteunende systemen, administratie en facturatie. Powered by Proteion, noemen we dat.

Adres

Zorgcentrum Aan de Baan
Oude Rijksweg Noord 20
6114 JD Susteren
T (046) 202 00 03
E info@privezorglimburg.nl
I www.privezorglimburg.nl

Advies en informatie

U kunt met al uw vragen direct bij Zorgcentrum Aan de Baan terecht. U kunt voor advies en informatie ook bellen met het Klantcontactcentrum van Proteion: 088-850 00 00.

Zorgcentrum Aan de Baan

Zorgkaart NL waardering

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur)

Bel mij terug
Contact