field:altText

Gewoon Bijzonder Zorgidee

Het kan in de zorg eenvoudiger, logischer, slimmer en met meer aandacht voor de cliënt. Geef jij antwoord op de vraag hoe je de zorg beter kunt laten aansluiten op de behoefte van de cliënt en medewerker? Proteion zoekt samen met cliënten, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers naar ideeën die dat mogelijk maken. Uit alle voorstellen worden 7 genomineerden gekozen die kans maken op een eerste, tweede of derde prijs.

  € 40.000,-

  Vanwege het 100-jarig bestaan van Proteion, wordt er dit jaar tot € 40.000,- verdeeld over de drie winnende voorstellen, bestemd voor realisatie van het idee!

  Stemmen

  T/m 22 november kon je via deze site stemmen op de 7 genomineerde voorstellen. De publieksstemmen tellen voor 50%. De andere helft van de stemmen wordt tijdens de finale verdeeld door de jury.

  Klik verder om de korte filmpjes van de 7 genomineerde voorstellen nog eens te bekijken.

  Finale

  De finale zou plaatsvinden op 26 november 2021. Vanwege de coronamaatregelen is de finale uitgesteld tot een later moment waarop we een spetterende finale kunnen organiseren. De publieksstemmen liggen in de kluis en de genomineerden wachten in spanning af...

  Zo werkt het:

  • T/m 30 september 2021 kun je op deze website het deelnameformulier downloaden.
  • Alleen geheel ingevulde deelnameformulieren die uiterlijk op 30 september 2021 zijn ingediend via gewoonbijzonderzorgidee@proteion.nl worden in behandeling genomen.
  • Voorstellen moeten voldoen aan de criteria zoals gesteld in het deelnameformulier.
  • Na beoordeling door de jury worden de indieners geïnformeerd over de resultaten.
  • Uiterlijk op 1 november 2021 worden de 7 genomineerden bekend gemaakt via o.a. deze website en aan de indieners zelf.
  • De stemmen van het publiek (t.z.t. via deze website) bepalen 50% van de puntentelling.
  • De stemmen van de jury tellen ook voor 50%.
  • Tijdens een speciale bijeenkomst presenteren de genomineerden hun voorstel met een 2-minuten pitch aan de jury. Aan het eind van deze bijeenkomst vindt de prijsuitreiking plaats. 

  Vragen?

  Stel ze aan ons klantcontactcentrum

  088 - 850 00 00

  (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

  Bel mij terug
  Contact