field:altText

Geschiedenis schrijven in een tijdcapsule

Wat willen we meegeven aan volgende generaties? Welke gewoon bijzondere herinneringen bewaren we en hoe dragen we onze kennis over? Ingegraven in een tijdcapsule geven we het Proteion van nu mee aan de medewerkers van 2046. Met een verzameling van foto’s en filmpjes, voorwerpen, berichten en andere herinneringen schrijven we samen geschiedenis. Ook jij kan meedoen!

Iedereen die betrokken is bij Proteion kan bijdragen. Dat kan op 2 manieren:

Schrijf een brief

Schrijf een brief aan de mensen die de tijdcapsule in 2046 openen. Dat is heel gemakkelijk, want de lege brief download je hier. Verstuur deze voor 30 november 2021 naar aanmelden@proteion.nl (of per post naar Proteion, team communicatie, Postbus 4080, 6080 AB Haelen), dan gaat jouw boodschap mee in de tijdcapsule.

Download de brief aan Proteion

Deel een idee

Wat stoppen we verder in de tijdcapsule? Wat mag er echt niet ontbreken uit onze tijd? Heb jij een idee voor een (klein!) item of een boodschap die écht niet mag ontbreken in de tijdcapsule? Geef het dan door via het reactieformulier.

Naar het formulier

Proteion in 2046, je hebt een bericht!

Ter afsluiting van ons gewoon bijzondere jubileumjaar wordt de tijdcapsule ingegraven bij het Dienstencentrum in Horn en afgesloten met een markeringsteken. Vertegenwoordigers van alle betrokkenen bij onze organisatie zullen daar een handje bij helpen. In de hal van het gebouw komt een gedenkbordje met de opdracht aan de mensen van Proteion die daar over 25 jaar werken. Zo herinneren wij hen eraan om bij de volgende jubileumviering de geschiedenis weer boven te halen!

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact