Ouderen man en kinderen spelen met bal

Open inloop Neel Ontmoet Maasniel

Neel Ontmoet is een open inloop waar iedereen welkom is. Proteion en Wel.kom zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.

Iedereen welkom

Bij Neel Ontmoet is iedereen welkom. Je kunt er op eigen initiatief terecht; een indicatie is niet nodig. Samen met de bezoekers stemmen de vrijwilligers af welke activiteiten georganiseerd worden. Zo kunnen ook de vrijwilligers hun eigen interesses en talenten maximaal inzetten en krijgen de bezoekers een gevarieerd aanbod aan activiteiten aangeboden. Kienen, breien, creatief, Meer Bewegen voor Ouderen, zijn enkele voorbeelden. Gewoon een praatje maken, een kopje koffie drinken of de krant lezen kan ook. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt tussen de middag een warme maaltijd verzorgd.

Openingstijden

Neel Ontmoet is open op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 – 16.00 uur en op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.

Vrijwilligers gezocht

Neel Ontmoet is op zoek naar actieve buurtbewoners die aan de hand van hun eigen hobby of interesse een bijdrage willen leveren aan het activiteitenaanbod. Vrijwilligers kunnen rekenen op een goede begeleiding door medewerkers van Proteion en Wel.kom. Geïnteresseerden kunnen binnenlopen voor meer informatie of contact opnemen met Neel Ontmoet via 06-15826681 of neelontmoet@proteion.nl

Meer informatie

Contact Neel Ontmoet

Kerkeveldlaan 43
6042 JW Roermond
E: neelontmoet@proteion.nl
T: 06-15 82 66 81

Vragen?

Stel ze aan ons klantcontactcentrum

088 - 850 00 00

(maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur)

Bel mij terug
Contact